Θα ενσαρκώσει η Rihanna την Whitney Houston;

Κάποια από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood έχουν ακουστεί για την ταινία που ετοιμάζεται με σενάριο, την ζωή της Whitney Houston. Η τραγουδίστρια που έφυγε πολύ πρόσφατα από την ζωή γνώριζε από πριν την επιθυμία να κάνουν τη ζωή της ταινία και η ιδέα την χαροποιούσε πολύ. Πλέον η ιδέα απέχει πολύ από την πράξη και επικρατέστερη για να την ενσαρκώσει φαίνεται να είναι η Rihanna.

Ο κοντινός φίλος της Whitney, Clive Davis ο οποίος και είναι ο επικεφαλής στην υλοποίηση της ταινίας δήλωσε πως ελπίζει πολύ η pop star Rihanna να αποδεχθεί τον ρόλο αφού πιστεύει πως θα είναι η καταλληλότερη. Αξίζει να αναφερθεί πως η κόρη του Will Smith, Willow είναι η επικρατέστερη για να ενσαρκώσει την αδικοχαμένη Whitney στην παιδική της ηλικία ενώ ανάμεσα στα ονόματα υπάρχει κι αυτό της Jennifer Hudson.

H Rihanna της οποίας το όνομα είχε ακουστεί και για το sequel της ταινίας ‘The Bodyguard’ είχε δηλώσει πως της φαίνεται βαρετή η ιδέα τραγουδίστριες να παίζουν ρόλους τραγουδίστριες αφού έτσι δεν μαθαίνουν τίποτε παραπάνω και δεν έχει ενδιαφέρον. Η επιθυμία πάντως των ανθρώπων της ταινίας για την ζωή της Whitney Houston για την Rihanna υπάρχει και τώρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει εκείνη.

Read More

And More