Μ. Χατζηγιάννης: Ένα 18μετρο σκάφος, δώρο-έκπληξη για την αγαπημένη του Ζέτα!

Ένα πλωτό “διαμάντι” για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνοντας έκπληξη στην αγαπημένη του Ζέτα. Το ζευγάρι που είναι εδώ και ένα χρόνο μαζί ζει τον έρωτά του και δεν το κρύβει.
Το πολυτελέστατο σκάφος 18 μέτρων πήρε το όνομα “ΖΕΜΙ” από τα αρχικά του ονόματος της Ζέτας και του Μιχάλη και ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για την γνωστή παρουσιάστρια. Αν και οι δυο τους είχαν δει αρκετά σκάφη μαζί το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχαν καταλήξει σε κάποιο και είχαν αφήσει για λίγο το θέμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” ο Μιχάλης είχε διαλέξει το κατάλληλο γιοτ και για δυο βδομάδες περίμενε μόνο τα διαδικαστικά για να το δείξει στην αγαπημένη του. Έτσι πριν λίγο καιρό, οι δυο τους πήγαν βόλτα στο Τροκαντερό Φλοίσβου και ο αγαπημένος της, της έδειξε το 18μετρο γιοτ που αγόρασε για να πηγαίνουν από νησί σε νησί τα καλοκαίρια.
Το σκάφος τους είναι Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του πλέον έχει πέσει και κυμαίνεται από 800 χιλιάδες ευρώ έως 1,2 εκ. Ευρώ! Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα στην master καμπίνα, στην μικρότερη αλλά και στο αναπροσαρμοζόμενο καθιστικό που διαθέτει.

Ακόμη, έχει πολυτελέστατη κουζίνα και τουαλέτα, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους για τους φιλοξενούμενους. Ενώ, διαθέτει συστήματα ασφαλείας και κάμερες παρακολούθησης ενώ μπορεί να φτάσει τα 150 ναυτικά μίλια χωρίς ανεφοδιασμό καύσιμης ύλης. “Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα και πιο γρήγορα σκάφη της κατηγορίας του”, αναφέρει γνωστός μεσίτης σκαφών.

Read More

And More