Ο Πέτρος συναντά αυτό το “Βράδυ” την Ελενα, η οποία μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της !

Για τελευταία φορά απόψε ο Πέτρος Κωστόπουλος μας κλείνει πονηρά το μάτι… Για τελευταία φορά απόψε μας περιμένει στον ΑΝΤ1 και μας υπόσχεται ένα “Βράδυ” γεμάτο αποκαλύψεις. Βλέπετε, έφτασε ή ώρα και το late night show του καναλιού του Αμαρουσίου να ρίξει αυλαία και να μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι”.

Ετσι ,λοιπόν, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει για όλους εμάς μία σούπερ εκπομπή γεμάτη αποκαλύψεις. Σε αυτό ,λοιπόν, το τελευταίο ραντεβού, ο Πέτρος Κωστόπουλος συναντά την Ελενα Παπαρίζου. Η λαμπερή τραγουδίστρια του κρατά συντροφιά σε αυτό το “αντίο”, χαρίζοντάς του μία συνέντευξη από καρδιάς ! Μία συνέντευξη κατα την διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων η Ελενα μιλά για πρώτη φορά και για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη !

Αυτό το ξεχωριστό “Βράδυ” ,λοιπόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται την Έλενα Παπαρίζου! Τι λέει για τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη; Πώς σχολιάζει την εμπειρία της στο “Dancing on Ice” στον ρόλο του κριτή και πώς τη συμμετοχή της στο σουηδικό “Let’s Dance”; Τι αποκαλύπτει για τη σχέση που είχε με τον πατέρα της; Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει το ultra hit «Popular», στο πλατό της εκπομπής μαζί με τις Μέλισσες, λίγο πριν τις συναυλίες της μαζί τους σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθεί ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο οποίος μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εκπομπή, παίρνει τη θέση του καλεσμένου. Ο τραγουδιστής από τις «48 Ώρες» αποκαλύπτει τα παρατσούκλια που έχουν μεταξύ τους τα μέλη του γκρουπ και μιλάει για τη 15ετή του σχέση με την αγαπημένη του.

Τέλος, οι «48 Ώρες» ερμηνεύουν για πρώτη φορά τη νέα τους pop dance επιτυχία που κυκλοφορεί από τη Heaven, με τίτλο «Δώσ’ μου τη βραδιά», σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική δική τους.

Read More

And More