Πώς να απλώσεις το lip gloss στα… μάτια!

Φέτος, το lip gloss απουσιάζει από τα χείλη. Ας μην το αδικώ. Σωστότερο θα ήταν να πούμε ότι φέτος το lip gloss έχει ελαφρώς εκτοπιστεί από το κραγιόν. Κι εκείνο πήρε την εκδίκησή του από τις σκιές… Πώς; Φέτος, το lip gloss φοριέται στα μάτια! Ναι. Σωστά διαβάζεις. Αρκεί να του συμπεριφερθείς με φειδώ ώστε να μην φτάσεις να τρέχει μια κολλώδης ουσία πάνω από το κινητό σου βλέφαρο.

Αυτό είναι το βασικότερο μυστικό προκειμένου να υιοθετήσεις το mini trend. Και δεν το λέω εγώ, αλλά ο Γιάννης Μιχαηλίδης που κατέχει το know how. Και θα δεις να μας το δείχνει παρακάτω step by step. Πριν, όμως, από αυτό πάρε μια γεύση από catwalk για να επιβεβαιωθείς ότι είναι όντως trend (το είδαμε να εφαρμόζεται τουλάχιστον σε δέκα οίκους).

PS: Σήμερα είναι μια αρκετά χαλαρή μέρα ώστε να πειραματιστείς με κάτι νέο. Κι αν πρόκειται να βγεις μην το σκεφτείς καν. Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα δοκιμάσεις!

Το lip gloss στα μάτια παίζει σε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Στον οίκο Etro είδαμε nude επιδερμίδα, taupe σκιά στα μάτια από πάνω ένα λεπτό στρώμα lip gloss και καθόλου μάσκαρα. Στον Hakaan τα χείλη βάφτηκαν με φλούο ματ χρώμα και τα μάτια είχαν ελάχιστο gloss ενώ τέλος στον Iceberg τα χείλη ήταν γυαλιστερά όπως ακριβώς και τα μάτια ενώ το lip gloss απλωνόταν μέχρι ψηλά στα φρύδια.

Στην Alberta Ferretti τοποθετήθηκαν ψεύτικες βλεφαρίδες και στα μάτια lip gloss, στην Donna Karran ο συνδυασμός πορτοκαλί glossy ματιών και σατινέ baby pink χειλιών ήταν ιδιαίτερα δελεαστικός για πολλές ενώ στον οίκο Imitation είδαμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το smokey σε glossy smokey με ένα touch lip gloss ακριβώς στο κέντρο.

Στον Ochs τα glossy μάτια έκαναν εσκεμμένα αντίθεση με τα σχεδόν αφυδατωμένα χείλη που βάφτηκαν μόνο με μολύβι, στον Iceberg υπήρχε η glossy lips- glossy eyes αρμονία ενώ τέλος στον Runhof το ελαφρύ lip gloss συνδυάστηκε με γήινη σκιά σατινέ υφής.

Πώς να απλώσεις το lip gloss στα μάτια και μερικά ακόμη πολύτιμα info!
Υιοθέτησε αυτό το μακιγιάζ σε βραδινές βόλτες και σίγουρα όχι για να πας στο γραφείο μια καθημερινή!
– Το lip gloss μπορείς να το φορέσεις και ψηλά στα ζυγωματικά για λάμψη. Βεβαιώσου όμως ότι δεν θα φιλήσεις κανέναν σταυρωτά εκείνη την μέρα γιατί θα τους… κολλήσεις όλους (κυριολεκτικά!)
– Αν βάλεις μάσκαρα χρησιμοποίησε οπωσδήποτε μια αδιάβροχη. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κατά λαθος μουντζουρωθείς δύσκολα θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις!
– Έτοιμη για το how to; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ!

Read More

And More