Ο ΑΝΤ1 μας κλείνει… ρομαντικό ραντεβού !

Τώρα τα Σαββατόβραδα του Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 γεμίζουν περιπέτεια, δράση, απρόοπτες καταστάσεις και ευτράπελα. Ο έρωτας συναντά το άλλο του μισό στις μεγαλύτερες επιτυχίες και το αποτέλεσμα είναι… perfect! Perfect Date κάθε Σάββατο βράδυ στις 23.00, στον ΑΝΤ1 !

Με άλλα λόγια; Το κανάλι του Αμαρουσίου μας κλείνει ένα νέο τηλεοπτικό ραντεβού και υπόσχεται με τις κινηματογραφικές επιλογές που έχει κάνει να μας κρατήσει καλή συντροφιά, σε περίπτωση που μείνουμε μέσα και θελήσουμε το Σαββατόβραδό μας να το περάσουμε συντοφιά με την τι-βιτσα μας !


Ετσι, έχουμε και λέμε…
8/10 ΣΑΧΑΡΑ :
Ρομαντική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2005, σε σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ. Μάθιου Μακόναχι και Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστούν σε αυτή τη συναρπαστική, ρομαντική υπερπαραγωγή.
Ένας τυχοδιώκτης, ο Ντερκ Πιτ ταξιδεύει στις ερήμους της Δυτικής Αφρικής, αναζητώντας ένα χαμένο πολεμικό πλοίο του παγκοσμίου πολέμου. Ωστόσο, η μεγάλη περιπέτεια της ζωής του παίρνει άλλη τροπή, όταν αποφασίζει να βοηθήσει την πανέμορφη επιστήμονα των Ηνωμένων Εθνών Εύα Ρόχας, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα ενάντια σε μια μυστηριώδη επιδημία που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.
15/10 Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΦΙΛΕ :
Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Σκηνοθεσία: Τζον Χάμπουργκ, πρωταγωνιστούν: Πολ Ρουντ, Τζέισον Σίγκελ, Ρασίντα Τζόουνς, Σάρα Μπερνς, Γκρεγκ Λιβάιν, Τζον Φαβρό.
Ο Πήτερ τα πάει πολύ καλά με τις γυναίκες. Είναι ερωτευμένος με τη Ζόι και της κάνει πρόταση γάμου. Ενώ όμως η Ζόι έχει αμέτρητες φίλες που θέλουν να γίνουν κουμπάρες στο γάμο της,
ο Πήτερ δεν έχει κανέναν φίλο για να του ζητήσει να γίνει ο κουμπάρος στο γάμο του. Αυτό όμως αλλάζει, όταν τυχαία γνωρίζει τον Σίντει. Πήτερ και Σίντει αρχίζουν να περνάνε τόσο χρόνο μαζί, όσο χρειάζεται η σχέση του με την Ζόι να κινδυνέψει. Τελικά ο Πήτερ θα επιλέξει την αντροπαρέα με το νέο του φίλο ή θα συνεχίσει την ονειρική σχέση με τη Ζόι;
22/10 SPEED :
Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 1994. Σκηνοθεσία
Γιαν Ντε Μποντ. Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ,
Σάντρα Μπούλοκ, Τζεφ Ντάνιε, Άλαν Ρακ.
Η ταινία περιπέτειας που έδωσε νέο νόημα στη λέξη «σασπένς»! Οι αστυνομικοί Τζακ Τρέιβεν και Χάρι Τεμπλ ματαιώνουν τα φιλόδοξα εκβιαστικά σχέδια του πρώην πυροτεχνουργού Χάουαρντ Πέιν, όταν διασώζουν μια ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σ’ ένα ασανσέρ. Ο παρανοϊκός Πέιν, διψασμένος για εκδίκηση, θέτει τον Τρέιβεν αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση και τοποθετεί βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος, που είναι γεμάτο επιβάτες, πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα…
29/10 ELIZABETHTOWN :
Κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2005. Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου. Πρωταγωνιστούν: Ορλάντο Μπλουμ, Κίρστεν Ντανστ, Σούζαν Σαράντον.
Ο Ντρου θεωρεί πως μοναδικός σκοπός ύπαρξης είναι η επαγγελματική επιτυχία. Έτσι όταν απολύεται, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτήν την απόπειρά διακόπτει το τηλεφώνημα της αδερφής του, που τον ενημερώνει για τον θάνατο του πατέρα τους. Τώρα ο Ντρου, ως ο μοναδικός πλέον άντρας της οικογένειας, πρέπει να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας. Τότε, ξεκινάει για τη γενέτειρα του πατέρα του, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Βασικός του σύμμαχος σε αυτό είναι η νεαρή, ονειροπόλα αεροσυνοδός (Kirsten Dunst), η οποία έχει σκοπό να του μάθει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, αλλά και να αποδέχεται όλα όσα αυτή επιφυλάσσει.

Read More

And More