Δ. Βανδή: Ετοιμάζεται για το μιούζικαλ του Α. Ρήγα μέσα στο 2012!

Η συνεργασία που όλοι οι θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή περιμένουν φαίνεται πως έρχεται. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα και να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ.
Η είδηση γι’ αυτή τη συνεργασία-έκπληξη έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά χθες για πρώτη φορά η Δέσποινα αποκάλυψε πως το μιούζικαλ αναμένεται να γίνει μέσα στο 2012.
Μιλώντας στην κάμερα του Star, η γνωστή τραγουδίστρια που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης των Ρήγα – Αποστόλου, “Ζείτε παίδες Ελλήνων” ανέφερε: “Έχουμε συζητήσει για ένα μιούζικαλ με τον Αλέξανδρο. Περίμενα πρώτα να τελειώσει με την επιθεώρηση που ετοίμαζε μαζί με τον Δημήτρη αποστόλου και μόλις ηρεμήσουμε λίγο θα συζητήσουμε για το μιούζικαλ”.
Παράλληλα, η ίδια φάνηκε πολύ ενθουσιασμένη από τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. “Το συγκεκριμένο μιούζικαλ είναι κάτι που συζητάμε εδώ και καιρό. Τώρα όμως νομίζω πως ήρθε η ώρα και θα ετοιμάσουμε κάτι καινούριο και πολύ όμορφο για το 2012”, σημείωσε.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δέσποινα Βανδή συνδέεται εδώ και χρόνια με μια δυνατή φιλία με τον Αλέξανδρο Ρήγα, που είχε συμπρωταγωνιστήσει και στη σειρά του Mega “Δυο ξένοι”. Οι δυο τους ήθελαν πολύ να ξανασυνεργαστούν κι αυτό όπως όλα δείχνουν θα γίνει με τον καινούριο χρόνο.

Read More

And More