Το TLIFE “τσάκωσε” την Λάουρα Νάργες στα μαγαζιά! Tι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Η Λάουρα Νάργες είναι από τις γυναίκες που αγαπούν τις βόλτες στα μαγαζιά και τις απολαμβάνουν παρέα με τις φίλες τους! Το TLIFE την “τσάκωσε” στο Χαλάνδρι παρέα με την σχεδιάστρια Σοφία Δριστέλλα.

Οι δύο γυναίκες χάζεψαν τις βιτρίνες, δοκίμασαν μοναδικά κομμάτια και έκαναν τα ψώνια τους! Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους. Η Σοφία μίλησε στην Λάουρα για όλα τα τελευταία της σχέδια στα βραχιόλια και η όμορφη Ελληνογερμανίδα την ενημέρωσε για τις επαγγελματικές της εξελίξεις.

Η Λάουρα, δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη για τη νέα σεζόν. Έχει πολλές προτάσεις και κάνει συζητήσεις αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. “Έχουν υπάρξει προτάσεις αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Τις εξετάζω! Είναι νωρίς για να μπω σε αυτή τη διαδικασία πάντως. Δηλαδή αν όντως θα καταλήξω σε κάποια από αυτές. Εγώ πρώτα από όλα κοιτάω να βρω τι μου ταιριάζει”, δηλώνει για τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις της.

Δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει κάνει και μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχαριστημένη από το πως έχουν πάει τα πράγματα! Μπορεί να μην είναι το κορίτσι του Θέμου, σίγουρα όμως φέτος θα είναι το κορίτσι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αφού αποτελεί το πρόσωπο της καμπάνιας τους ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε σπουδές! Έχει πάρει ήδη το πτυχίο της στη δημοσιογραφία και τώρα κάνει εκεί μαθήματα στο τμήμα Marketing.

Ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμά της βρίσκει και λίγο χρόνο να χαλαρώσει στα μαγαζιά! “Μου αρέσουν όλα τα είδη των ρούχων και να δοκιμάζει διάφορα στυλ. Έχω αδυναμία στα τζιν αλλά και στα χρωματιστά ρούχα και τα πιο περίεργα”, υποστηρίζει η Λάουρα στο TLIFE.

Σίγουρα έχει ωραίο στυλ και σε όλες τις εμφανίσεις της μας έχει αφήσει θετική εντύπωση. Συμβουλεύεται στυλίστρια; “Μου αρέσει να έχω και μία τέτοια συνεργασία, να παίρνω μία γνώμη παραπάνω από κάποιον ειδικό που τα ξέρει και πάρα πολύ καλά. Είναι ωραίο μάλιστα που με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι έχουμε τα ίδια γούστα και καταλαβαίνουν κι εκείνοι τι θέλω εγώ και αντίθετα”, εξηγεί στο TLIFE.

Μεγάλη αδυναμία όμως έχει και στα αξεσουάρ και τα “μπιχλιμπίδια”, όπως τα αποκαλεί η ίδια, με τα οποία δίνει έμφαση στο ντύσιμο. “Πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά”, μας λέει. Ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις της επιλέγει όμορφα αξεσουάρ όπως είναι τα βραχιολάκια της φίλης της της Σοφίας που φοράει στην βόλτα τους στο Χαλάνδρι.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα της Λάουρας στα μαγαζιά:

Read More

And More