Αποκλειστικό : Είναι οριστικό. Η Ναταλία φεύγει, η Κωνσταντίνα έρχεται! Τι έχει προτείνει ο Alpha στη Ναταλία για του χρόνου…

Οριστικά παρελθόν είναι η Ναταλία Γερμανού για το “Μες την καλή χαρά”. Οι φήμες που εδώ και μέρες ήθελαν την γνωστή παρουσιάστρια να αφήνει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια το τιμόνι της εκπομπής που η ίδια ανέδειξε χαρίζοντας στον Alpha μία σταθερή, διαχρονική τηλεοπτική επιτυχία, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Ναταλία δεν θα βρίσκεται στον καναπέ της εκπομπής από το Φθινόπωρο και μετά, κάτι το οποίο άλλωστε καταλάβαινε κανείς διαβάζοντας και την περασμένη Δευτέρα την σχετική ανακοίνωση που φρόντισε πολύ έξυπνα το ομολογώ, να στείλει το κανάλι για την εκπομπή και την συνέχειά της, χωρίς ,όμως, να γίνεται ούτε μία τόσο δα μικρή αναφορά στην Ναταλία, η οποία είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ήταν η ψυχή του συγκεκριμένου προγράμματος.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Ναταλία Γερμανού φεύγει από το “Μες την καλή χαρά” και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται… Θα μου πείτε αυτό δεν είναι είδηση, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως η νεαρή εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια και πουλέν του καναλιού, θα είναι η διάδοχη κατάσταση στην εκπομπή. Εβγαζε… μάτι το όλο θέμα.

Φυσικά η άπειρη Κωνσταντίνα δεν θα είναι μόνη. Θα έχει δίπλα της έμπειρους συνεργάτες για να μπορούν να την σώζουν από τα δύσκολα, όπως είναι για παράδειγμα ο Παύλος Σταματόπουλος, ενώ εννοείται πως το κανάλι ξεκίνησε και το… σαφάρι της αναζήτησης νέων προσώπων για τον καναπέ της εκπομπής, μιας και θέλουν να δημιουργήσουν μία νέα τηλεοπτική παρέα.

Σε ότι έχει να κάνει με την Ναταλία τώρα, είναι σημαντικό να πούμε πως όχι ο Alpha δεν της κλείνει την πόρτα. Ετσι, το ραντεβού μαζί της για το “Μες την καλή χαρά” μπορεί να μην έγινε ποτέ μιας και άλλαξαν εκεί τα δεδομένα, όμως, η παρουσιάστρια έχει κάνει ήδη δύο συναντήσεις με την διοίκηση του καναλιού, συζητώντας διάφορες νέες προτάσεις παρουσίασης που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες δε λένε, πως όλες οι προτάσεις έχουν να κάνουν με την παρουσίαση ψυχαγωγικών πρότζεκτ που προορίζονται για το prime-time του καναλιού, δηλαδή, για την βραδινή του ζώνη.

Συμπέρασμα; Αναμένουμε στο ακουστικό μας για τα νεότερα από το κανάλι της Κάντζας, στο οποίο φέτος το καλοκαίρι σημειώνεται μεγάλη… κινητικότητα.

Read More

And More