Celebrity Fashion!Τι φόρεσαν οι επώνυμες την εβδομάδα που μας πέρασε;

Για ακόμη μία εβδομάδα τα βλέμματα και τα flash τραβάνε οι επώνυμες φίλες μας ανά τον κόσμο με τις στιλιστικές τους επιλογές. Το TLIFE που είναι γένους θηλυκού θέλει πάντα να μοιράζεται μαζί σου όσα θα έκανε με μία φίλη της κι αυτό δεν είναι άλλο από μία απλή κοινωνική κριτική όσον αφορά στο τι φοράνε οι άλλες γυναίκες γύρω μας.

Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν γιατί η εβδομάδα κλείνει με κάποιες εγχώριες και αλλά και μη που ξεχώρισαν με αυτά που επέλεξαν να φορέσουν αλλά και με τον τρόπο που τα συνδύασαν. Δες ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε εμείς και μοιράσου τη δική σου προτίμηση.


H Nicole Richie με maxi φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση με μαύρα λουλούδια που το συνδύασε με clutch House of Harlow και κοσμήματα Melinda Maria. H Alexa Chung, το γνωστό fashion icon επέλεξε γήινα χρώματα στο σύνολό της με ψηλόμεσο skinny παντελόνι σε απόχρωση του γκρι που το συνδύασε πολύ κομψά με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση. Η Diane Kruger με ανοιξιάτικο φόρεμα που το συδνύασε με λεπτό και σικάτο ζωνάκι στη μέση της.


Η βρετανίδα ηθοποιός Emily Blunt έκανε black&white συνδυασμό αναδεικνύοντας τη Chanel τσάντα της. Η Εmma Stone σε εμφάνισή της επέλεξε πολύ girly φόρεμα του Antonio Berardi σε παστέλ baby pink χρώμα και το συνδύασε με nude πλατφόρμες, Alejandro Ingelmο. Η αγαπημένη της φετινής άνοιξης αφού τα καθημερινά της look είναι πολύ εύκολα να τα κάνεις κι εσύ, Jessica Alba, φόρεσε ροζ απαλό τζιν J Brand και κράτησε πορτοκαλί τσάντα Ralph Lauren και μπαλαρίνες Salvatore Ferragamo.


H Kate Bosworth με γλυκό κίτρινο φόρεμα του ιταλικού οίκου Prada συνδυασμένο με άψογα πέδιλα και μεταλλικό clutch αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις της εβδομάδας. Η Natalie Portman με καμπαρντίνα Burberrys και γόβες σατέν. Ενώ η πάντα τόσο όμορφα ντυμένη Olivia Palermo επέλεξε την αγαπημένη εταιρία της δούκισσας του Cambridge Kate Middleton, Reiss.


H Rihanna με total μαύρο look του οίκου Givenchy. H Sarah Jessica Parker πήγε βόλτα με φίλους και φόρεσε navy φόρεμα συνδυασμένο με biker jacket και φλούο φούξια γόβες. Η Taylor Swift με τουαλέτα σε ίσια γραμμή με χρυσές λεπομέρειες J Mendel.


Aς έρθουμε και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο event της Shiseido όπου το “παρών” έδωσαν πολλές όμορφες παρουσίες. Από τις παραβρισκόμενες ξεχωρίσαμε το ντύσιμο της Δούκισσας Νομικού με baby blue ψηλόμεσο παντελόνι, μαύρα αξεσουάρ και φλοράλ πουκάμισο. Το πολύ έξυπνα συνδυασμένο χρωματικά σύνολο της Βάσως Κολυδά, αλλά και τη chic εμφάνιση της Δέσποινας Καμπούρη σε γήινες αποχρώσεις.

Read More

And More