Το TLIFE κάνει Χριστούγεννα με τους celebrities!

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το TLIFE τα γιορτάζει με τους διάσημους της ελληνικής showbiz. Τώρα που όλα τα σπίτια είναι στολισμένα και γεμάτα με κόσμο, ζεστασιά και όμορφες μυρωδιές από την ψητή γαλοπούλα και τα παραδοσιακά γλυκά, και όλοι γιορτάζουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου, εμείς μιλήσαμε με τους διάσημους και έχουμε τις πιο γλυκές και εγκάρδιες ευχές τους για τους αναγνώστες του TLIFE.
Γνωστοί τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες από τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έχουν περάσει και μας δίνουν τις δικές τους ευχές.
Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας είπαν για να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να “πασπαλίσουμε” την ημέρα μας με μπόλικη χρυσόσκονη!

Πέγκυ Ζήνα


Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έχω περάσει ήταν πριν τρία χρόνια, όταν πέρασα τις γιορτές σπίτι με την οικογένειά μου και την Ηλέκτρα στην αγκαλιά μου!

Εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να χαμογελά, ακόμη κι αν δεν το αισθάνεται. Να προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη με χαρά και ευχάριστες ειδήσεις για όλους τους ανθρώπους.

Μαίρη Συνατσάκη

Τα πιο ωραία Χριστούγεννα που θυμάμαι ήταν στα 18 μου! Ήταν η πρώτη χρονιά που μέναμε μόνες μας με την αδερφή μου και τα περάσαμε μόνο με φίλους στο σπίτι… Ήταν πάρα πολύ ωραία και ζεστά… Είχαμε όλο αυτό το αίσθημα και καλά της ενηλικίωσης, ήμασταν χωρίς γονείς… (γέλια) Δεν έγινε κάτι έξαλλο, αλλά έζησα αυτό το πρώτο “είμαι μόνη και περνάω όπως θέλω με τους φίλους”… Μετά σου ξανασυμβαίνει, αλλά ποτέ την επόμενη χρονιά δεν είναι το ίδιο…

Εύχομαι να συνεχίσουμε να αντέχουμε, εύχομαι να μη σταματήσουμε να αισιοδοξούμε γιατί πιστεύω ότι υπάρχει φως στο τέλος αυτού του τούνελ και ούτως ή άλλως τα σημαντικά πράγματα τα έχουμε ήδη κοντά μας, ας τους δώσουμε περισσότερη αξία!

Κατερίνα Καινούργιου

/
Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου το 2014 να είναι η καλύτερη χρονιά για όλους! Υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Το 2014 να σας βρει ευτυχισμένους και αγκαλιά με τα αγαπημενα σας πρόσωπα. Τα όνειρά σας, ευχές μου!

Όσο για τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα; Είναι σίγουρα αυτά των παιδικών μου χρόνων. Τόσες πολλές αναμνήσεις που μέσα σε λίγες λέξεις, δεν μπορώ να σας περιγράψω. Υπέροχες εικόνες και στιγμές που θα θυμάμαι για μια ζωή!

Eυαγγελία Αραβανή

Κάθε χρόνο για μένα τα Χριστούγεννα, είναι μια πολύ ωραία γιορτή. Λόγω του ότι δεν τα πάω και πάρα πολύ καλά με τη μνήμη μου, όσο αφορά κυρίως τα παιδικά μου χρόνια, θα πω για τα πιο πρόσφατα, δηλαδή τα περσινά μου Χριστούγεννα. Πέρασα πολύ ωραία και ζεστά γιατί ήμουν με τους δικούς μου ανθρώπους!

Όσο για την ευχή… Μπορεί να ακουστεί κοινότυπη αλλά εύχομαι σε όλους υγεία, γιατί δίχως αυτή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Όλα τα υπόλοιπα με θετική σκέψη νομίζω πως πραγαματοποιούνται! Σίγουρα θα ‘θελα όλος ο κόσμος να έχει πολλά χαμόγελα!

Έλλη Κοκκίνου

Παρά τις δυσκολίες των ημερών εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, να έρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην ζωή τους και φως στις καρδιές.

Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα μετά τον ερχομό του γιου μου, που σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου. Η μαγεία και η χαρά των ημερών ήταν τεράστια. Είχα στολίσει από πολύ νωρίς όλο το σπίτι!

Νάντια Μπουλέ

/

Λοιπόν, Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που θυμάμαι, τα πέρασα στο Παρίσι πριν από αρκετά χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και εκείνη την περίοδο είναι απλά μαγική. Έβαζα ότι πιο ζεστό είχα και έκανα βόλτες στις υπαίθριες αγορές και τα μαγαζιά. Έπινα ζεστό κρασί με μπαχαρικά στο δρόμο και σοκολάτες σε γαλλικά bistro και έτρωγα όλη μέρα macaron!

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας έχει καλά, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να έχουμε δύναμη για όλα τα υπόλοιπα!

Γωγώ Μαστροκώστα

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα η Γωγώ Μαστροκώστα τα περνά με την οικογένειά της και την μικρή της πριγκίπισσας, την κόρη της Βικτώρια.

Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες, χαρές και λαμπρό μέλλον!

Θοδωρής Μαραντίνης

Εύχομαι φέτος όλοι να βρούμε τη δύναμη να κάνουμε τα όνειρα στιγμές. Τα καλυτέρα Χριστούγεννα θα είναι φέτος με την οικογένεια που έγινε πολυμελής!

Νίνο

Πολλές ευχές για μια χρονιά δυνατή, ξεχωριστή, φωτεινή, με υγεία και αγάπη.

Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα θα είναι τα φετινά, που θα τα περάσω με την οικογένειά μου και για πρώτη φορά με τον γιο μου!

Κώστας Μαρτάκης

Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα. Εύχομαι αυτά που λέει ουσιαστικά όλος ο κόσμος, αλλά είναι πολύ βασικά και ουσιαστικά.

Καλή χρονιά να έχουμε!

Μπέττυ Μαγγίρα

Επειδή τις γιορτές αυτές, νομίζω πιο πολύ απ’ όλους, τις χαίρονται τα παιδάκια να ευχηθούμε για όλα τα παιδιά του κόσμου ό,τι καλύτερο. Να είναι ευτυχισμένα όσο γίνεται. Και για τους ανθρώπους που είναι μεγάλοι και μόνοι να είμαστε όσο πιο κοντά τους γίνεται και αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα για τη νέα χρονιά.

Κάθε Χριστούγεννα είναι ωραία. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σίγουρα τα πρώτα Χριστούγεννα με το παιδί ήταν αξέχαστα. Κι από τα παιδικά μου χρόνια όμως έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις που πηγαίναμε στο χωριό, στο Νευροκόπη Δράμας από την Ξάνθη, είχε πολύ χιόνι και μέναμε σε ένα σπίτι που είχε πολλά ζώα. Γενικώς έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα.

Demy

Εύχομαι πολλή πολλή αγάπη και χαρά! Χρόνια πολλά με υγεία και μουσική!

Κατερίνα Στικούδη

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα. Εύχομαι το 2014 να είναι πιο αισιόδοξο γενικότερα, σε όλους τους τομείς.

Από τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα και γενικότερα γιορτινές μέρες έχω να θυμάμαι τα παιδικά μου Χριστούγεννα, μέχρι και τα 18 πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη και το σπίτι. Είναι γιορτινές και οικογενειακές στιγμές και τα τελευταία 10 χρόνια δυστυχώς μου λείπουν γιατί δουλεύω πάρα πολύ, αλλά και από την άλλη χαίρομαι που έχω δουλειά. Εύχομαι όλος ο κόσμος να βρει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί στη ζωή του, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια δουλειά που σε εκφράζει και όχι μόνο για λόγους επιβίωσης.

Στέλλα Καλλή

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας κάνει να αλλάξουμε διάθεση, να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι και να δίνουμε σημασία στα σημαντικά πράγματα της ζωής!

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ήταν αυτά που πέρασα στο Κατάρ! Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Περίεργη άλλα και όμορφη, αφού υπήρχαν λιγοστοί Έλληνες φίλοι και ελάχιστα σπίτια στολισμένα!

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Ένταση, υγεία, ισορροπία, πάθος, αγάπη, μέρες γιορτινές για όλους μας! Καλάβρυτα σταθερά. Αξέχαστη η αλλαγή του χρόνου στο χιονοδρομικό κατεβαίνοντας τις πλαγιές του Χελμού!

Ελισάβετ Σπανού

Εύχομαι τα όνειρα όλου του κόσμου να πραγματοποιηθούν και να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους! Υγεία και αισιοδοξία.

Τα Χριστούγεννα που θα θυμάμαι πάντα είναι με την οικογένεια μου και την γιαγιά μου.

Θανος Πετρέλης

Εύχομαι για φέτος, ελπίδα, υπομονή και δύναμη να αντέξουμε τη χρονιά που έρχεται. Μακάρι να μας δώσει τις καλύτερες στιγμές!

Τώρα που τα κορίτσια έχουν μεγαλώσει, κάθε χρονιά είναι μαγική, βοηθούν την μαμά τους στα γλυκά και μυρίζει όλο το σπίτι, στολίζουν κτλ.

Για τα δικά μου αξέχαστα Χριστούγεννα θα σου πω μια χρονιά που μου έφεραν οι γονείς μου δώρο μια μπάλα ποδόσφαιρου! Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο (η αγάπη για το τραγούδι ήρθε πολύ αργότερα) και η μπάλα ήταν το καλύτερο δώρο που είχα λάβει.

Χρήστος Μενιδιάτης

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο από καρδιάς “Xρόνια Πολλά” και καλές γιορτές με υγεία και πολύ χαμόγελο.

Φέτος πιστεύω θα είναι τα καλύτερα μας Χριστούγεννα με τον γιο μας που ήρθε και μας γέμισε χαρά, αλλά και τα πιο δύσκολα γιατί θα μου λείπει ο πατέρας μου.

Ελένη Χατζίδου

Όταν ακόμα δεν είχα φύγει από το σπίτι στην Αλεξανδρούπολη, θυμάμαι τα οικογενειακά Χριστούγεννα. Όταν ακόμα ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά μου και περνούσαμε τις γιορτές όλοι μαζί.

Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο και τους καλυτέρους οιωνούς για τη χρονιά που έρχεται…

Πάνος Καλίδης

Εύχομαι ο κόσμος να αποκτήσει το κέφι του και την διάθεση του και υγεία, γιατί σαν την υγεία δεν έχει…

Φέτος νομίζω με την ολοκλήρωση της οικογένειας μου, θα περάσουμε τα καλυτέρα μας Χριστούγεννα.

Κρυσταλλία

Εύχομαι όλοι να χαμογελάμε περισσότερο, να έχουμε υγεία και να βρει ο καθένας μας το νόημα της ζωής του


Θωμαή Απέργη

Εύχομαι υγεία, αγάπη και αισιοδοξία στην Ελλάδα και να μη σταματήσουμε να χαμογελάμε!

Xenia Ghali

Χρόνια Πολλά σε όλους, γεμάτα με αγάπη και ρυθμό!!!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι με την οικογένεια μου στην Ελλάδα και συνδέονται πάντα με ζεστές αναμνήσεις και αληθινά συναισθήματα.

Read More

And More