Το νέο look της Emma Watson και πώς θα το πετύχεις!

Το ανδρόγυνο look είναι τάση και όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα μας. Η τελευταία κίνηση της Ema Watson να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της αποτελεί μια μόνο απόδειξη. Είτε μας αρέσει το αποτέλεσμα είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι το νέο look της νεαρής ηθοποιού της δίνει ένα ultra σοφιστικέ και κομψό ύφος το οποίο της έλειπε. Αρκεί μια ματιά στην προηγούμενη κουπ της για να σε πείσει.

Εδώ η Emma Watson με μακριά μαλλιά…

Αν έχεις πάρει κι εσύ την απόφαση να υιοθετήσεις μια αντίστοιχη κουπ, κράτησε αυτά τα σημαντικά tips!

1. Για το styling θα χρειαστείς μια εύπλαστη κρέμα φορμαρίσματος και μόνο! Ζέστανε μικρή ποσότητα προϊόντος στις παλάμες σου και δώσε στιλ στα μαλλιά σου. Κάνε μια έντονη χωρίστρα για να δείχνεις σοφιστικέ και ανασήκωσέ τα προς τα πάνω ή ανακάτεψέ τα αν θέλεις να δώσεις rock διάσταση.
2. Το συγκεκριμένο μήκος είναι risky αν θέλεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες. Για τον λόγο αυτό προϋποθέτει καθαρό και λεπτό πρόσωπο με συμμετρικά χαρακτηριστικά.
3. Στο μακιγιάζ θυμήσου να επικεντρώνεσαι σε ένα σημείο κάθε φορά. Το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει πολύ όμορφο είτε με smokey μάτια είτε με bold χείλη. Ποτέ όμως και τα δύο μαζί!

Read More

And More