Ο ΑΝΤ1 φλερτάρει με δύο νέες ψυχαγωγικές εκπομπές !

Money, money, money… Είναι αυτή την εποχή ο απόλυτος εφιάλτης όλων των τηλε-ανθρώπων ! Βλέπετε, με πετσοκομμένους προυπολογισμούς λόγω κρίσης προσπαθούν να στήσουν όσο το δυνατόν πληρέστερα τηλεοπτικά προγράμματα για τον χειμώνα που μας έρχεται.

Αποτέλεσμα; Οτι κοστίζει λίγα και ταυτοχρόνως μπορεί να φέρει στο κανάλι ποσοστά τηλεθέασης, είναι ο τέλειος συνδυασμός αυτή την εποχή στην τηλεοπτική αγορά. Σε ακριβώς αυτή ,λοιπόν, την λογική κινούνται και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1.

Ετσι, όπως και την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και για την σεζόν 2012-2013, έχουν αρχίσει το… σαφάρι της αναζήτησης φθηνών τηλεπαιχνιδιών, αλλά και real-life προγραμμάτων. Στην προσπάθειά τους ,λοιπόν, να αναπληρώσουν τα κενά που άφησε πίσω του τόσο το τέλος της “Οικογένειας της συμφοράς”, του “Πλάκα Κάνεις”, αλλά και του “Μπλακ-Ουτ”, φλερτάρουν αυτή την εποχή με δύο παιχνίδια.

Το ένα έχει να κάνει και πάλι με φάρσες τις οποίες στήνει μία ανδροπαρέα στον δρόμο και υπάρχει κρυφή κάμερα που καταγράφει τις αντιδράσεις των θυμάτων (κάτι δηλαδή σαν την θρυλική “Κάντιτ Κάμερα” του ΄90) και το άλλο φορμά, είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, μόνο που οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ βρίσκονται πάνω σε ένα τρενάκι του φόβου !!!

Αααχ, πόρκα μιζέρια ! Τι έχουν να δουν και φέτος τα ματάκια μας…

Read More

And More