Κ. Λάσπα στο TLIFE: “Προτεραιότητα μου είναι το παιδί!”

Την καλύτερη εποχή της ζωής της διανύει αυτήν την περίοδο η Κατερίνα Λάσπα, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της. Η παρουσιάστρια μίλησε στο TLIFE για τις διακοπές και την εγκυμοσύνη της.

“Όλα βαίνουν καλώς, απροβλημάτιστα και ήρεμα. Κολυμπάμε, κάνουμε βόλτες και απολαμβάνουμε το νησί από τις αρχές του Ιουλίου που τα πράγματα είναι πιο ήρεμα”, λέει η Κατερίνα Λάσπα, η οποία είναι πολύ χαρούμενη αυτήν την περίοδο της ζωής της.

Η ίδια αποκάλυψε πως διασκεδάζει πολύ στο “νησί των ανέμων’ μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Νεκτάριο Νικολόπουλο, ο οποίος έχει επιχειρήσεις στην Μύκονο. Η μέλλουσα μανούλα είπε πως θα μείνει στο νησί μέχρι τα τέλη του Ιούλη και έπειτα θαεπιστρέψει στην Αθήνα, όπου και έχει κάποια επαγγελματικά ραντεβού.

Προς το παρόν η Κατερίνα απολαμβάνει το λαμπερό ήλιο και τις όμορφες παραλίες της Μυκόνου, κινείται κανονικά και δεν έχει ιδιαότερες δυσκολίες με την εγκυμοσύνη της. “Μόνο jet ski δεν μπορώ να κάνω”, εξομολογείται με μια δόση χιούμορ. Παράλληλα, αυτήν την περίοδο κάνει μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό της και για το υπόλοιπο καλοκαίρι λέει πως αν όλα είναι καλά θα φύγει με ένα σκάφος για τα νησιά του Ιονίου και υπάρχει πιθανότητα να πάει για λίγο στους δικούς της στη Χαλκιδική.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει την έλευση του μωρού στα τέλη του Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Η ίδια λέει πως δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του παιδιού, γιατί και οι δυο επέλεξαν να μην το μάθουν εξ’ αρχής. Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρει πως περιμένει με αγωνία αυτό το παιδί και θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά στο μέλλον.

Ο σύντροφός της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της. “Είναι υπερπροστατευτικός και έχει ξετρελαθεί με την εγκυμοσύνη”, λέει η Κατερίνα Λάσπα.

Τέλος, όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αναφέρει πως εξετάζει κάποιες προτάσεις αλλά αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα της είναι το παιδί. “Δεν θα επιλέξω με το που γεννήσω να κάνω τηλεόραση. Προτεραιότητα μου είναι το παιδί. Αν προκύψει κάτι θα το συζυτήσω!”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More