Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη…

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτή οι celebrities δεν σταμάτησαν να μας αποσπούν την προσοχή όχι μόνο με τα καμώματα τους αλλά και με τις στιλιστικές τους επιλογές. Μακριά φορέματα όπως το κατακόκκινο της Cate Blanchett μας έκαναν να μείνουμε για λίγο άφωνες ενώ στιλάτα σύνολα όπως της Laura Bailey μας έδωσαν έμπνευση.

Με διάθεση για κοινωνικό σχολιασμό λοιπόν σου συγκεντρώνω τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας. Σου δίνω όσες περισσότερες πληροφορίες βρήκα και θέλω να μου πεις εσύ ποια ξεχώρισες. Εμείς δείχνουμε μία προτίμηση στο ντύσιμο της Laura Bailey.

/
H Cate Blanchett πιο εντυπωσιακή από ποτέ φορώντας παγιέτα που σου αφήνει την αίσθηση νερού. Το φόρεμα της έχει την υπογραφή Armani Prive και το συνδύασε με γόβες μαύρες κλασικές ενώ απόφυγε την οποιαδήποτε χρήση αξεσουάρ. Η Rooney Mara επέλεξε ολόσωμη φόρμα από την εταιρία Brand of Outsiders ενώ η Selena Gomez συνδύασε τα παστέλ απόχρωσης Nicholas Kirkwood γοβάκια της με φόρεμα με prints.

/
H όμορφη Amanda Seyfried επέλεξε το πορτοκαλί σε δημιουργία Roland Mouret και απόφυγε τις υπερβολές με μαύρo clutch και πέδιλα Jimmy Choo. Mε total look Valentino βρέθηκε στο haute couture show του οίκου η Natalia Vodianova ενώ η Beyonce ανάδειξε τις καμπύλες της με στενό mini λευκό φόρεμα Olcay Gulsen και γοβάκια Jimmy Choo.

/
H Claire Danes επέλεξε μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο στο πλάι και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες του οίκου Givenchy. H Diane Kruger φόρεσε παντελόνι Stella McCartney και το συνδύασε με μαύρο γιλέκο και μαύρες γόβες. Πλέον είναι δεδομένο πως κάθε εβδομάδα και μία νέα celebrity θα φορέσει το φόρεμα σκακιέρα του οίκου Louis Vuitton. Αυτή τη φορά το επέλεξε η Miranda Kerr.


H Nicole Kidman με κομψή κίτρινη – lime απόχρωση και γκρι κεντημένες λεπτομέρειες του οίκου Erdem βρέθηκε στη γεννέτηρα της στην Αυστραλία. H Rachel Bilson σε μία casual καθημερινή εμφάνιση με πουκάμισο – φόρεμα Topshop, τσάντα Hermes, μποτάκια Chloe και φυσικά γυαλιά ηλίου Ray-Ban. Η Cara Delevingne επέλεξε και δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο με κομμάτια Burberry.


H Laura Bailey έκανε ένα σύνολο που μας άρεσε πολύ! Συνδύασε τη μαύρη maxi φούστα της με πουά πουκάμισο και κράτησε πολύ λιτή τη γραμμή στα αξεσουάρ επιλέγοντας μόνο κάποια διακριτικά βραχιολάκια. Η αδερφή της Beyonce Solange Knoweks έκανε μία έντονα 60s εμφάνιση με φούστα πουά που συνδύασε με βινίλ jacket σε γαλάζια απόχρωση. Η Catherine Zeta Jones επέλεξε ασύμμετρο φόρεμα και το συνδύασε με μπεζ και χρυσά αξεσουάρ.

Read More

And More