Δ. Βερύκιος στο TLIFE: ”Σκότωσαν τον Γκιόλια για να του κλείσουν το στόμα”.

Η είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία του καταξιωμένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκάλεσε σοκ. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο ο οποίος κάνει εκπομπή στο Radio Thema 98.9, τον σταθμό που ήταν διευθυντής ο Σωκράτης Γκιόλιας. Μοιράστηκε μαζί μας τη θλίψη του αλλά και την οργή του για αυτό το τραγικό γεγονός.

”Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός δημοσιογράφου είναι πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία και τους θεσμούς της χώρας”, δηλώνει ο δημοσιογράφος στο TLIFE.

Και συνεχίζει: ”Αποδεικνύει την ύπαρξη παρακράτους και πανίσχυρων κυκλωμάτων που δρουν εν ψυχρώ, που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια, που προσπαθούν να εδραιώσουν τον φόβο και την αδιαφάνεια στη κοινωνία. Ο στόχος τους προφανής: Να αλωνίζουν ανενόχλητοι, να εμπορεύονται και να κερδίζουν χωρίς έλεγχο…”.

”Eπομένως η διαισθητική δημοσιογραφία μπαίνει στο στόχαστρο. Ας το καταλάβουμε τώρα που είναι νωρίς…”, συμπληρώνει.

Τι πιστεύει όμως ότι όπλισε τα χέρια των δολοφόνων; ” Συμφωνούσε ή διαφωνούσε κανείς με τη περπατησιά του Σωκράτη Γκιόλια στο ”αλώνι” της δημοσιογραφίας δεν θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει την προσωπική συμβολή του ως προς την αποκάλυψη μεγάλων υποθέσεων και σκανδάλων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Κάποιοι τον φοβήθηκαν κι ήθελαν να τον βγάλουν απ’τη μέση και του αφαίρεσαν τη ζωή με αυτό το τραγικό τρόπο”, καταλήγει.

Read More

And More