Τον πήρε να ευχηθεί “περαστικά” και της το έκλεισε!

Η πρώην σύζυγος του Michael Douglas, Diandra Luker, ισχυρίζεται σύμφωνα με τη Daily Mail, πως τηλεφώνησε δύο φορές για να του ευχηθεί να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως, ο ηθοποιός που πρόσφατα δημοσιοποίησε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο, της έκλεισε το τηλέφωνο. Η Diandra δήλωσε πως στεναχωρήθηκε τόσο που έκλαιγε για δύο μέρες.


Ο Michael Douglas με την πρώην σύζυγό του, Diandra.

Η γυναίκα, που ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό 21 ολόκληρα χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο, τον Cameron, ισχυρίζεται πως εκτός από περαστικά πήρε να τον ενημερώσει πως σκόπευε να αποσύρει την αγωγή με την οποία διεκδικούσε τα μισά από τα κέρδη του από τη Wall Street. Ωστόσο, οι δικηγόροι της άλλης μεριάς την ενημέρωσαν τελικά πως δεν υπάρχει λόγος να προβεί σε τέτοια ενέργεια.

O Michael Douglas εμφανώς καταβεβλημένος από την περιπέτεια της υγείας του.

Το ζευγάρι, πήρε διαζύγιο το 1998. Ο γιος τους Cameron έχει απασχολήσει την αμερικανική δικαιοσύνη, αφού καταδικάστηκε τον Απρίλιο σε 5 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 65χρονος Douglas αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία οκτώ εβδομάδων με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία, ενώ οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις των γιατρών είναι αισιόδοξες, αφού ο καρκίνος δεν έχει παρουσιάσει μεταστάσεις.

Read More

And More