Έτοιμη για camping; Δες στο TLIFE τα καλύτερα οργανωμένα!

Η άδειά σου πλησιάζει και θες να κάνεις κάτι διαφορετικό; Βαρέθηκες τα ξενοδοχεία και θες να ζήσεις κάτι πιο wild, να νιώσεις πιο κοντά στη φύση; Τότε το camping είναι για σένα η καλύτερη λύση. Σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο οργανωμένο camping κοντά σου.

Κι αν πάλι είσαι λάτρης της καλοπέρασης, σε ένα πραγματικά οργανωμένο camping θα καταλάβεις πως ίσως το έχεις αδικήσει λίγο…

Η Αγγελική είναι 25 ετών και λάτρης του camping. ”Πρώτη φορά πήγα στα 18 μου όταν πήγα για ελεύθερο στο Αγκίστρι. Από τότε κάνω κάθε χρόνο και το προτιμώ από το οργανωμένο γιατί σου προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας. Παρόλα αυτά το ελεύθερο έχει περισσότερους κινδύνους από το οργανωμένο γι’αυτό είναι προτιμότερο να έχεις παρέα μαζί σου όπως και ό,τι χρειάζεται για τυχόν τραυματισμούς, τσιμπήματα από κουνούπια κτλ. Το οργανωμένο σού παρέχει κάποιες ανέσεις αλλά παρ’όλα αυτά πρέπει να είσαι προσεχτική για να επιλέξεις το καλύτερο και να έχεις μια καλή θέση ώστε να μην λιάζεται η σκηνή σου από το πρωί που ξυπνάς.Εν όψει οικονομικής κρίσης είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο για τις διακοπές σου”, δηλώνει στο TLIFE.

Η Αργυρώ είναι 26 ετών και μιλάει στο TLIFE για την εμπειρία της στο camping: ”Πλέον πηγαίνω κάθε χρόνο για camping. Μου αρέσει γιατί είσαι μέσα στη φύση. Η θάλασσα είναι συνήθως κοντά σου, πας με τα πόδια, το βράδυ μαζεύονται όλες οι παρέες έξω από τη σκηνή. Καλό είναι να έχεις μαζί σου καρεκλίτσες, στρώματα ειδικά για camping για να μην γλιστράει το σεντόνι, να έχεις τα μαξιλάρια σου και το τραπεζάκι σου, φώτα με μπαταρίες κτλ. Το ωραίο κυρίως είναι ότι είσαι με παρέες, αράζεις στη σκιά, παίζεις χαρτιά, μιλάς, διασκεδάζεις, κάνεις βραδινό μπάνιο, το πρωί σηκώνεσαι ξαναπάς για μπάνιο. Το ίδιο ισχύει και για τα μικρά παιδιά που χαίρονται ότι είναι μέσα στη φύση. Είναι η απόλυτη οικονομική λύση. Πας με 22€ τα δυο άτομα συν το αυτοκίνητό σου. Για μένα διακοπές σημαίνει διακόπτω τις συνήθειές μου. Δεν είναι για τις γυναίκες που θέλουν δύο ώρες να ετοιμαστούν. Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα”.

Το TLIFE προτείνει:

Camping Βάκχος στο Σούνιο:

Στο Camping Βάκχος θα απολαύσεις την καταγάλανη θάλασσα, θα ψαρέψεις, θα κάνεις windsurfing και θα απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από το ναό του Ποσειδώνα. Διαθέτει τα πάντα. Εστατόριο, μπαρ, mni market, Ιnternet και άλλα πολλά. Αν δεν έχεις δική σου σκηνή μην στεναχωριέσαι. Μπορείς να νοικιάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 22920 -39572.

Santorini Camping στα Φηρά:

Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο των Φηρών. Διαθέτει σκηνές με άνετα κρεβάτια, καθαρές τουαλέτες, πισίνα, ντουζιέρες με ζεστό νερό και το πιο σημαντικό; Βρίσκεσαι μες στη φύση. Συνδυάζεις άνεση και ανεμελιά μαζί. Οι τιμές εξαρτώνται από το αν έχεις δική σου σκηνή ή όχι. Ενδεικτικά σου αναφέρουμε πως εάν πας με δική σου σκηνή η τιμή είναι γύρω στα 10€. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 22860 – 22944.

Far Out στην Ίο.

Μόλις τέλειωσες το σχολείο κι ετοιμάζεσαι να πας διακοπές με τις κολλητές; Το Far Out είναι η καλύτερη λύση. Το προτιμούν κυρίως νεαρές ηλικίες που σημαίνει ότι πολύ εύκολα θα αποκτήσεις νέες παρέες με συνομήλικούς σου. Έχει έκταση 30.000 τμ. και μπροστά σου απλώνεται η παραλία του Μυλοποτά. Μπορείς να διαλέξετε την σκιά ενός στέγαστρου από μπαμπού ή να στήσεις την σκηνή σου στην σκιά τεράστιων ευκάλυπτων. Διοργανώνονται πολλά πάρτι δίπλα στη πισίνα, ενώ οι δραστηριότητες εντυπωσιάζουν. Ακόμα και bungee jumping μπορείς να κάνεις. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 22860 – 91468.

Camping Hotel Apollonia

Bρίσκεται στον Πλακιά της Κρήτης. Απέχει μόλις 40μ από την παραλία. Ελαιώνες και ευκάλυπτοι σου προσφέρουν δροσιά ενώ οι δύο πισίνες του (μία για μικρούς και μία για μεγάλους) είναι ότι πρέπει για παιχνίδι! Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 28320 – 31318.

Camping Papa Nero στο Πήλιο.

Το Papa Nero βρίσκεται 200μ από τον οικισμό του Αγίου Ιωάννη και 45χλμ από τον πανέμορφο Βόλο. Ελεγμένο από τον ΕΟΤ το Papa Nero σου προσφέρει ηρεμία και άφθονο πράσινο σε συνδυασμό με τη χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας. Μπορεί να φιλοξενήσει τροχόσπιτα καθώς και σκηνές μικρού και μεγάλου μεγέθους. Διαθέτει cafe – bar, mini market, καθαρές τουαλέτες, Internet και ηλεκτρικό ρεύμα. Η τιμές είναι αάλογες με το αν έχεις δική σου σκηνή ή όχι. Ενδεικτικά σου αναφέρουμε πως αν έχεις δική σου σκηνή η διανυκτέρευση είναι στα 6.50€. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 24260 – 31319.

Μπορεί να φοβάσαι πως στο camping δεν θα έχεις άνεση. Αν διάβασες τις παραπάνω προτάσεις μας, ελπίζουμε να άλλαξες γνώμη. Σκέψου πόσο θα σε απελευθερώσει να βρίσκεσαι μέσα στη φύση, να ξαπλώνεις δίπλα στο κύμα και να κοιμάσαι βλέποντας τα άστρα… Πάρε μαζί σου λίγα ρούχα. όπως και είδη πρώτης ανάγκης και πήγαινε με τον σύντροφό σου ή με καλή παρέα. Καλό είναι να το αποφεύγεις μόνη σου. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

Στείλε μας κι εσύ τις δικές σου εμπειρίες. Έχεις κάνει ποτέ camping; Μοιράσου τις εντυπώσεις σου μαζί μας.

Read More

And More