Ζωντανά τα “Καρντάσιανς” του χρόνου; Τι μας είπαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1;

Η μαγνητοσκοπημένη τους έκδοση ήταν καλή, η… ζωντανή τους έκδοση ,όμως, σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερη, μιας και καρα-τσεκαρισμένο οι εκπομπές-κονσέρβα δεν συγκρίνονται σε αμεσότητα, ζεστασιά, επικοινωνία, με τις live εκπομπές και κυρίως; Αν έχεις για οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου, όπου σε live τηλεοπτική έκδοση αν έχουν κέφια δεν πιάνονται!

Αυτό ,λοιπόν, μάλλον σκέφτηκαν οι Αντεννικοί και έτσι για τα “Καρντάσιανς” ενόψει νέας σεζόν καταστρώνουν πράγματα και θάματα. Αποτέλεσμα; Εκτός από το γεγονός ότι η βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία κανονικά και πάλι από Οκτώβρη για δεύτερη σεζόν, εκεί στο Μαρούσι σκέφτονται ο Γρηγόρης, η Μαρία και βεβαίως-βεβαιώς ο μεγαλειώδης, σαρωτικός, αξεπέραστος Δημήτρης Σταρόβας να μας επισκέπτονται κάθε εβδομάδα κάνοντας ζωντανές εκπομπές και όχι εκπομπές κονσέρβα.

“Η αλήθεια είναι πως όντως προσανατολιζόμαστε προς τα ΄κει. Η αλήθεια είναι πως όντως σκεφτόμαστε μήπως θα ήταν πραγματικά καλύτερο τα “Καρντάσιανς” από Οκτώβρη να μας κρατούν συντροφιά με live εκπομπές, γιατί πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα που θα βγαίνει στον αέρα live, δεν θα συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το μαγνητοσκοπημένο”, αποκαλύπτουν στο TLIFE στελέχη του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Βέβαια, για την ώρα δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο, γιατί εκτός από το γεγονός ότι σε αυτή την ιδέα είμαστε όλοι θετικοί και εμείς στο κανάλι, αλλά και ο Γρηγόρης και η Μαρία και ο Δημήτρης, θα πρέπει να δούμε κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί και στην πράξη, λόγω άλλων υποχρεώσεων των παιδιών, αλλά και όχι μόνο. Υπάρχουν διάφορα που πρέπει να δούμε”

– Το οριστικό τους ραντεβού για του χρόνου με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο έχει γίνει;
– Οχι, γιατί απλούστατα συνεχώς αυτή την περίοδο ο Γιάννης είναι στο εξωτερικό. Μετά την Ολλανδία την οποία επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγγλία. Ομως, μόλις επιστρέψει εννοείται πως θα συναντηθούν άμεσα, έτσι ώστε να διευθετηθούν όλες αυτές οι εκρεμμότητες ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζον…

Read More

And More