Ποιους υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Μονό και όχι διπλό, έμελλε να είναι αυτή την εβδομάδα το ραντεβού μας με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μιας και λόγω ποδοσφαίρου, χθες το βράδυ δεν είχε… “Βράδυ” !

Παρόλα αυτά, ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει δριμύτερος σήμερα στο τηλεοπτικό του πόστο και υπόσχεται να μας προσφέρει ένα απολαυστικό “Βράδυ” Παρασκευής, έχοντας μαζί του στο πλατό του ΑΝΤ1, καλή συντροφιά, η οποία ακολούθησε την γνωστή, βραδινή “συνταγή” του Πέτρου και προχώρησε σε αποκαλύψεις και καυτές εξομολογήσεις με γερές δόσεις χιούμορ!

Η εκπομπή αρχίζει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μ’ ένα ψέμα που τον “κυνηγάει” από προηγούμενη συνέντευξή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Πότε σκεφτόταν ν’ ανοίξει πλυντήριο αυτοκινήτων; Πώς συνδέονται τα Oscar με τη στρατιωτική του θητεία και πώς πήρε το πτυχίο των γερμανικών; Ποιο είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του; Ακόμα, από ποια Πηγή ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει στο πλατό δώρα ανεκτίμητης αξίας και ποια είναι η σχέση του με τον στίβο;
Στη συνέχεια έρχεται ο Δήμος Αναστασιάδης και αποκαλύπτει: τη σχέση του με τις γυναίκες, τις χυλόπιτες και τα ζόρια! Πώς αντέδρασε ο πατέρας του όταν έμαθε πως παρακολουθεί μαθήματα Latin χορού και πώς αντιδρά ο ίδιος, στη θέα μιας Latin χορεύτριας στο πλατό; Ακόμα, ο Δήμος Αναστασιάδης μας βάζει στον ρυθμό της νέας του επιτυχίας “χτίσε μια γέφυρα” και μας εξομολογείται τη διάρκεια της μεγαλύτερης σχέσης του και τις φορές που ο έρωτας του τον οδήγησε σ’ έναν ψυχολόγο!

Read More

And More