Τι ετοιμάζουν ο Φώτης και η Μαρία;

Ο Φώτης και η Μαρία επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και σχεδιάζουν τον νέο κύκλο της εκπομπής με φρέσκα πρόσωπα!

Τους καλοκαιρινούς μήνες ο Φώτης έμεινε στο Παρίσι, στο σπίτι που έχει αγοράσει εκεί, απολαμβάνοντας την μαγευτική ατμόσφαιρα της πόλης του φωτός. Το σπίτι στην γαλλική πρωτεύουσα ήταν ένα μεγάλο όνειρο για τον Φώτη το οποίο κατάφερε να πραγματοποιήσει και πλέον πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του για να ταξιδεύει στο Παρίσι.

Η Μαρία πέρασε το καλοκαίρι με τα παιδιά της, απολαμβάνοντας τις ελληνικές θάλασσες. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε και την Αντίπαρο στα τέλη του Αυγούστου για τις τελευταίες διακοπές της σεζόν.

Πλέον και οι δύο έχουν επιστρέψει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και προετοιμάζουν την εκπομπή τους. Η ομάδα τους έχει αλλάξει εντελώς καθώς αποχώρησε η Χριστίνα Γουλιελμίνο και προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, μοντέλο και παρουσιάστρια του MAD έρχεται στην καθημερινή απογευματινή συντροφιά μας. Η Έβελυν είναι πολύ γνωστή στο χώρο του modeling και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά. Το άλλο πρόσωπο είναι ο Άλεξ Κάβδας, ο παρουσιαστής του MTV, που μέχρι στιγμής δεν τον έχουμε δει κάπου αλλού.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να γυριστεί και το τρέιλερ της εκπομπής. Πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη της σεζόν είναι 20 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More