Στα 16 του έχει επιχείρηση με έσοδα πολλών εκατομμυρίων!

Ο Christian Owens το 2008, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων ίδρυσε τη δική του, online εταιρεία, το Mac Bundle Box. Από εκεί πουλούσε προγράμματα για το Mac OS X σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το κανονικό με εντελώς νόμιμο τρόπο.

Ο Christian διαπραγματευόταν απευθείας με τους προγραμματιστές, έτσι ώστε να πουλάει τα προγράμματα τους σε καλύτερες τιμές κι έτσι αν ένα πρόγραμμα κόστιζε 400 δολάρια, οι πελάτες του Owens το αγόραζαν μόνο στα 40 δολάρια. Πολύ γρήγορα το Mac Bundle Box κέρδισε έδαφος με αποτέλεσμα τα τελευταία δύο χρόνια να του έχει φέρει κέρδος 1.000.000 δολάρια.

Παράλληλα ο 16χρονος σήμερα Christian μπήκε και στo διαφημιστικό χώρο με τη νέα εταιρία του τη “Branchr”, που λειτουργεί με τη λογική του “pay-per-click” και περιλαμβάνει περίπου 300 εκατομμύρια διαφημιστικές προβολές ανά μήνα. Tο “Branchr” από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της υπηρεσίας έφερε στα ταμεία της εταιρείας 800.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να απασχολεί ήδη οκτώ υπαλλήλους μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του 16χρονου.

Όσον αφορά την μεγάλη αυτή επιτυχία, o Christian υποστηρίζει οτι δεν υπάρχει κανένα μυστικό παρά μόνο σκληρή δουλειά, συγκεκριμένοι στόχοι και η πρόθεση να καταφέρεις κάτι σημαντικό. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο νεαρός απέκτησε τον πρώτο του υπολογιστή σε ηλικία 7 ετών και λίγα χρόνια αργότερα έγινε δισεκατομμυριούχος!

Read More

And More