Ποιες κυρίες “κρύβονται” πίσω από τους πολιτικούς αρχηγούς;

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και δεν έχουν σταματήσει να μας “βομβαρδίζουν” με πολιτικά σποτάκια και ομιλίες των κομμάτων. Οι αρχηγοί τους είναι πλέον γνώριμα πρόσωπα. Πίσω όμως από κάθε ισχυρό άνδρα, όπως λέει και ο σοφός λαός, κρύβεται μία έξυπνη γυναίκα!

Αναρωτήθηκες ποτέ ποιες είναι οι σύζυγοι των ανθρώπων που διεκδικούν την ψήφο σου και την διακυβέρνηση της χώρας; Γυναίκες με χαμηλό προφίλ αλλά ταυτόχρονα δυναμικές όσο και οι σύζυγοί τους!

Το TLIFE σου παρουσιάζει τις κυρίες πίσω από τους πολιτικούς αρχηγούν των έξι μεγαλύτερων κομμάτων, οι οποίες όπως είναι φυσικό θα σταθούν στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση…

Λίλα Μπακατσέλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι παντρεμένος από το 1981 με τη Βασιλική Μπακατσέλου ή αλλιώς Λίλα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ελβίνα. Η σύζυγος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με πτυχίο Νομικής από το ΑΠΘ, εργάζεται και έχει καταξιωθεί ως δικηγόρος στη Θεσαλονίκη, με δικό της δικηγορικό γραφείο. Παράλληλα, ασχολείται με αφοσίωση και έχει κάνει σπουδαίο έργο στον εθελοντισμό. (Η γυναίκα πίσω από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο)

Γεωργία Σαμαρά
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι παντρεμένος με την κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Κρητικού της βιομηχανίας “Κύκνος”. Η Γεωργία είναι μια γυναίκα με μεγάλη εσωτερική δύναμη, πνευματικότητα, αστική ευγένεια και ήθος που σίγουρα δεν της αρέσει η δημοσιότητα. Είναι το alter ego του Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια και του έχει χαρίσει μια κόρη και έναν γιο.

Βένη Καρατζαφέρη
Η σύζυγος του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι ο άνθρωπος πίσω από τον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Γνωρίστηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ πριν από 42 χρόνια και έκτοτε είναι συνεχώς μαζί. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν το καλοκαίρι του 1969. Εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο και εκείνος έψαχνε ένα μανεκέν για να πάει στη βραδιά των καλλιστείων και να μοιράσει τσιγάρα στον κόσμο για διαφήμιση. Την διάλεξε, συναντ΄θηκαν δυό μέρες αργότερα για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες και αυτό ήταν… Μαζί απέκτησαν και έναν γιο, τον Γιάννη.

Έλενα Καμμένου
Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του Πάνου Καμμένου δεν είναι άλλη από την Έλενα Τζούλη. Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό της εκπομπής “Ζούγκλα” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο νεαρός βουλευτής ερωτεύτηκε την νέα και όμορφη δικηγόρο. Ο γάμος τους δεν άργησε και έγινε στην Ικαρία, τόπο καταγωγής της νύφης. Πριν από λίγους μήνες ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και είναι τρισευτυχισμένος αφού μετά τους τέσσερις γιους του, απέκτησε επιτέλους και κόρη!

Μπέττυ Τσίπρα
Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή Μπέττυ είναι ο άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα. Είναι πολιτικός μηχανικός και η σχέση της με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ διαρκεί δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνι. Η Περιστέρα αποφεύγει τη δημοσιότητα και διαφωνεί έντονα με την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα ΜΜΕ. Το ζευγάρι παρόλο που δεν έχει παντρευτεί έχει αποκτήσει ένα αγοράκι που είναι σήμερα δύο ετών.

Φωτεινή Κουβέλη
Η σύζυγος του Φώτη Κουβέλη, Φωτεινή Πάλλα είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που αποφεύγει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα. Ερωτεύθηκαν όντας μαθητές στη Β΄Λυκείου, σε ηλικία 16 ετών και είναι μαζί 45 ολόκληρα χρόνια! Είναι δικηγόρος και με τον προέδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Read More

And More