Τα χειρότερα χτενίσματα των σταρ του Χόλιγουντ για το 2010. And the winner is…

Μπορείς να καταλάβεις εύκολα πότε μια διάσημη έχει δώσει ρεπό στον κομμωτή της. Και το 2010 φαίνεται πως οι διάσημες stars του Hollywood το έκαναν απλόχερα με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο στα… χειρότερά τους! Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα χειρότερα μαλλιά της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και την βασίλισσα του κιτς. Παρακαλώ, κρίνετε με επιείκεια!

Mischa Barton ή Barbie

Tα στιλιζαρισμένα look δίνουν την θέση τους στη χαλαρή διάθεση. Τα μαλλιά είναι το μέσο εκείνο που θα αναδείξει το πόσο ενημερωμένη είσαι σε θέματα ομορφιάς. Στην προκειμένη, η Mischa Barton έμεινε πίσω. Οι έντονες μπούκλες και η διχρωμία στα μαλλιά (το άνω μέρος είναι σκούρο και οι άκρες καταλήγουν σε ξανθό σαντρέ) αποτελούν επιβεβαίωση.

Heidi Klum με greasy wet look

To wet look είναι αγαπημένη επιλογή για το νησί, όχι όμως και για τις red carpet εμφανίσεις. Ούσα μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Heidi Klum φαίνεται να μην είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να στεγνώσει τα μαλλιά της. Μεγάλο don’t, η τεράστια ποσότητα gel που έκανε τα μαλλιά της να δείχνουν περισσότερο λιπαρά παρά wet!

Christina Aguilera σε μια προσπάθεια να μιμηθεί την Lady Gaga

Γνωρίζουμε ότι παρθενογένεση δεν υπάρχει, ωστόσο όταν είσαι η Christina Aguilera δεν φροντίζεις να αντιγράψεις το look της πλέον hot τραγουδίστριας. Πέραν αυτού, το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μπορείς να υποστηρίξεις τις επιλογές σου. Και στην προκειμένη η star φαίνεται να μην πέτυχε το σκοπό της…

Αmy Winehouse: πιο ψηλά, πιο ψηλά!

Αυτή είναι η Amy Winehouse, έτσι κάνει τα μαλλιά της και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποδεχθούμε. Κι όμως, μια bad hair day μπορεί να γίνει και χειρότερη! Εδώ η Amy Winehouse με τρομαγμένο βλέμμα και μαλλί πιο φριζαρισμένο από ποτέ. Όμως, από την άλλη αυτό το χτένισμα μας κάνει να δείχνουμε πιο ψηλές. Ας το δούμε θετικά, λοιπόν!

Naya Rivera: η ανταγωνίστρια της Amy Winehouse! Μπορεί και χειρότερα!

Ένα χτένισμα που δεν υπακούει στον νόμο της βαρύτητας και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Ένα μαλλί με επιρροές από την πασαρέλα (ο Fendi το έδειξε πρώτος) και το οποίο αν δεν είσαι μοντέλο καλό είναι να μην το υιοθετήσεις. Είναι πολύ εύκολο να δείξει κιτς! Τι λες;

Demi Moore: επιμελώς ατημέλητο και… άλουστο!

Πώς είναι δυνατόν να είσαι η Demi Moore να έχεις δίπλα σου τον θεό Aston Kutcher, τη μια στιγμή να εμφανίζεσαι θεά και την άλλη να είσαι λες και πετάχτηκες στο περίπτερο για τσίχλες! Και όχι, πριν βιαστείς να συμπεράνεις ότι πρόκειται για φωτογραφία paparazzi (όλες έχουμε κάποιες φορές τις κακές μας στην καθημερινότητά μας!) να σε ενημερώσω ότι πρόκειται για look από red carpet event! Ασχολίαστο!

Britney Spears: the Exte Factor!

Αν είχαμε να επιλέξουμε μια star η οποία έχει συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο στα μαλλιά της τότε αυτή είναι σίγουρα (μάντεψε!) η Britney Spears. Και αυτή η φωτογραφία δείχνει όλη την πικρή αλήθεια που μας αφήνει άφωνες!

Jamie King… χωρίς λόγια!

Η πρωταγωνίστρια του “Μy Bloody Valentine” με το έντονο κρεπάρισμα στην κορυφή μας ταξιδεύει πίσω στα 80’s. Όχι, δεν έχεις deja vue και όχι το κοκοράκι δεν είναι τάση! Απλώς, την Jamie την πήρε ο ύπνος πάνω από την χτένα την ώρα που κρέπαρε τα μαλλιά της… και συνέχισε να το κάνει σε μορφή υπνοπαιδείας!

Read More

And More