Olivia Palermo: Ποιάς σχεδιάστριας την υπογραφή είχε το νυφικό της;

Το νυφικό της Olivia Palermo υπήρξε αντικείμενο συζήτησης εδώ και μήνες, με όλους τους σχεδιαστές που η ίδια προτιμάει από τον Cavalli μέχρι τον Valentino, να θεωρούνται οι πιθανοί σχεδιαστές του. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, όλες οι ερωτήσεις απαντήθηκαν: η νύφη φορούσε Carolina Herrera.

Σύμφωνα με το off-duty with a twist στιλ της, η Palermo επέλεξε μια κλασική full-skirt σιλουέτα, αλλά αυτό που φαινόταν σαν ένα πολύ παραδοσιακό νυφικό φόρεμα ήταν στην πραγματικότητα ένα ελαφρύ κασμιρένιο sweater και μια τούλινη φούστα, φορεμένη πάνω από ένα κομψό σορτς.

/

Τα παπούτσια της σημείωσε επίσης πως ήταν τα ίδια Manolo Blahnik που η Carrie Bradshaw φορούσε στον πολιτικό γάμο της για την ταινία Sex & The City, (δεν τα αγόρασε ειδικά για την περίσταση, αλλά στην πραγματικότητα ήταν κάτι παλιό και αγαπημένο), όπως επίσης και το απαραίτητο κάτι μπλε.

Για όσους πάντως περίμεναν από την Olivia μια πολύ πιο περίτεχνη couture εμφάνιση- αυτό ήταν «το ένα μέρος – ο πολιτικός γάμος σημείωσε το ζευγάρι. Αυτό σημαίνει ότι το δεύτερο μέρος πιθανότατα θα ικανοποιήσει όλες τις fashion προσδοκίες…

Read More

And More