Μητέρα και νεογέννητο χαροπαλεύουν γιατί οι γιατροί πιάστηκαν στα χέρια!

Μία μητέρα και ένα νεογέννητο μωράκι βρίσκονται στην εντατική γιατί δύο ανεγκέφαλοι γιατροί πιάστηκαν στα χέρια την ώρα του τοκετού.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μαιευτήριο της Σικελίας. Η γυναίκα ετοιμόγεννη σφάδαζε από τους πόνους ενώ δύο γιατροί λογομαχούσαν για το αν έπρεπε να γεννήσει με καισαρική ή όχι; Αποτέλεσμα; Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και καθυστέρησαν τον τοκετό για μία ώρα.

Τώρα μητέρα και νεογέννητο χαροπαλεύουν. Η γυναίκα έχασε πάρα πολύ αίμα και υποβλήθηκε σε υστεροκτομή ενώ το μωρό υπέστη δύο καρδιακά επεισόδια. Βρίσκονται στην Εντατική και οι γιατροί δεν µπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόµενο το παιδί να έχει υποστεί εγκεφαλική ζηµιά.

Οι δηλώσεις του πατέρα σοκάρουν: ”Κινδυνεύω να χάσω την οικογένειά µου επειδή οι γιατροί αποφάσισαν να µαλώσουν µέσα στην αίθουσα τοκετού. Είναι απίστευτο. Ακόµα δεν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δύο επαγγελµατίες φέρθηκαν κατ’αυτόν τον τρόπο. Θέλω να µάθω γιατί η γυναίκα µου και ο νεογέννητος γιος µου αγωνίζονται τώρα για τη ζωή τους”.

Η διεύθυνση της πολυκλινικής της πόλης Μεσίνα ανακοίνωσε χθες ότι οι δύο γυναικολόγοι τέθηκαν σε διαθεσιµότητα, ενώ διεξάγεται έρευνα για το συµβάν.

Read More

And More