4χρονο αγοράκι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρκο στα Σεπόλια!

Μία οικογένεια Αφγανών ήρθε στην χώρα μας πριν από περίπου έναν χρόνο. Διέμεναν σε έναν ξενώνα αλλά τους έδιωξαν. Κι έτσι αναγκάστηκαν να μείνουν στο πάρκο Άτλας στα Σεπόλια.

Στην οικογένεια ανήκει κι ένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε πριν από λίγες μέρες θύμα άγριου βιασμού και ξυλοδαρμού από κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας.

Η υπόλοιπη οικογένεια κοιμόταν κι έτσι το κτήνος βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει το μικρό παιδί, να το απομονώσει από τους γονείς του και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι γονείς ξύπνησαν από το κλάμα του παιδιού. Το αγοράκι σφάδαζε από τους πόνους και ήταν γεμάτο αίματα. Αμέσως ο πατέρας του, μολονότι δεν είχε χαρτιά και κινδύνευε με απέλαση, πήγε στην αστυνομία. Επίσης ειδοποίησετον πρόεδρο του συλλόγου Αφγανών και εκπρόσωπο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, Μοχάμεντ Γιουνούς ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

”Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το παιδί ενώ η οικογένειά του κοιμόταν. Το παρέσυρε λίγα μέτρα πιο μακρυά και αφού το έγδυσε, στη συνέχεια του έκλεισε το στόμα με το παιδικό μπλουζάκι, ενώ το ξυλοκόπησε βάναυσα σε όλο του το κορμί. Επίσης όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδί υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση”, δηλώνει ο κύριος Γιουνούς στην Espresso.

Και συνεχίζει: ”Το παιδί έχει σοκαριστεί. Έκτοτε όποιον εύσωμο αντικρύζει βάζει τις φωνές και ξεσπά σε κλάματα. Είναι τρομερό”! Ο πρόεδρος του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, κύριος Κώστας Γιαννόπουλος λέει στην Espresso: ”Το αγοράκι βιάστηκε και χτυπήθηκε πολύ άσχημα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι πάντες είναι ότι πρέπει να καταγγέλουν τέτοια περιστατικά, χωρίς να διστάζουν και να φοβούνται”.

Read More

And More