Συνελήφθη κακοποιός που έχει σκοτώσει 11 ανθρώπους!

Χθες το βράδυ η ειδική ομάδα της αστυνομίας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβε έναν επικίνδυνο κακοποιό που είναι μπλεγμένος σε εγγληματική ομάδα. Έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από από καταδίωξη αυτοκινήτου στην Δραπετσώνα. Ο 22χρονος κακοποιός είναι αλβανικής καταγωγής και μαζί του ήταν μία Ρουμάνα, ηλικίας 22 ετών.

Από ότι φαίνεται, ήταν οργανωμένοι καθώς ανοίγοντας το πορτ-μπακάζ του αυτοκινήτου τους βρήκαν ένα “μικρό οπλοστάσιο”. Αλλά και στην έρευνα που έγινε στην συνέχεια στο σπίτι τους στον Κολωνό δεν βρήκαν και λίγα!

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV με διπλή γεμιστήρα με σαράντα οκτώ (48) φυσίγγια, δύο (2) πιστόλια με γεμιστήρες, ένα (1) περίστροφο, εκατόν τριάντα έξι (136) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα (1) αλεξίσφαιρο, κουκούλες, πλήθος κοσμημάτων και ρολογιών, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους -514- γραμμαρίων, δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία(3) κινητά τηλέφωνα ήταν τα ευρήματα από το διαμέρισμα.
Από την προανάκριση που έγινε προέκυψε ότι ο κακοποιός μαζί με άλλους δύο ομοεθνής του είχαν φτιάξει μία σπείρα η οποία έκανε ληστείες σε χρυσοχοεία και κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής .

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός καταζητείτο γιατί εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς αποτελούσε μέλος εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ασχολούνταν κυρίως με διακίνηση ναρκωτικών και το έτος 2008 είχαν διαπράξει, στο κέντρο της Αθήνας, 11 ανθρωποκτονίες ομοεθνών τους και δεκατρείς (13) απόπειρες ανθρωποκτονίας

Read More

And More