Ο hot συνδυασμός γι’ απόψε! Mπλε μολύβι και bronze σκιά!

Σε μερικές ώρες από τώρα το πάρτυ ξεκινά! Έχεις οργανώσει στο μυαλό σου περίπου τι θα φορέσεις, έχεις σκεφτεί τα μαλλιά που θα κάνεις και για το μακιγιάζ έχεις κάτι στο νου σου. Όμως, μήπως απόψε να έκανες κάτι διαφορερικό; Η ισπανίδα ηθοποιός Vanessa Romero γίνεται η αποψινή πηγή έμπνευσής μας. Δεν θα χρειαστείς και πολλά: μια bronze σκιά, ένα μαύρο μαλακό μολύβι (khol) κι ένα πράσινο- τιρκουάζ eyeliner ή μολύβι θα δώσουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που όλες επιδιώκουμε στην καθημερινότητά μας.

Κοντινή ματιά…

Για να κάνεις αυτό το μακιγιάζ, άπλωσε στο κινητό βλέφαρο μια bronze σκιά, έπειτα γέμισε το εσωτερικό του άνω βλεφάρου με ένα μαύρο μολύβι ματιών και συνέχισε με το εσωτερικό του κάτω το οποίο θα γεμίσεις με μπλε μολύβι, το οποίο θα τοποθετήσεις και σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Οολοκληρώνεις με μάσκαρα και μόλις δημιούργησες ένα εντυπωσιακό look!
Extra info: προτίμησε το μακιγιάζ αυτό ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια (γαλάζια, πράσινα ή μελί). Το χρώμα τους θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη ένταση!

Τα προϊόντα- κλειδιά


Μονή σκιά Earth Spirits Eyeshadow no 108 Inca Bronze, Max Factor, € 10.60


Fabulous Felines Palace Pedigreed Superslick Liquid Eye Liner, απόχρωση Sig, ΜΑC, € 18.50

And More