Νέο προϊόν πασπαρτού που ενυδατώνει από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια!

Ένα conditioner για τα μαλλιά, ένα body lotion, μια ενυδατική προσώπου, ένα μαλακτικό για τις παρανυχίδες. Σύνολο: τέσσερα διαφορετικά προϊόντα και αρκετά ευρώ. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μπορούσες να έχεις όλα τα παραπάνω προϊόντα στη συσκευασία του ενός, την οποία μάλιστα για να αποκτήσεις θα χρειαστείς μόλις €8.50; Καμιά μας δεν λέει όχι!

Πρόκειται για τη νέα beauty ανακάλυψη την οποία χρησιμοποιώ αφειδώς σε κάθε σημείο του σώματος, του προσώπου ή των μαλλιών μου! Λέγεται Head To Toe Hydrator θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora και το χρησιμοποιείς παντού! Περιέχει στη σύνθεσή του Hydrosenn+ που ενυδατώνει, γαλάκτωμα μελιού με θρεπτικές ιδιότητες για επιδερμίδα ελαστική, απαλή και άνετη όλη μέρα.

Extra bonus: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα είτε ως κρέμα είτε ως μάσκα: στο πρόσωπο, στο σώμα, στα χέρια, ακόμη και στις άκρες των μαλλιών! Το έχω πάντα στην τσάντα μου και το χρησιμοποιώ κάθε φορά που έχω ανάγκη από ένα άμεσο boost. Και κάτι ακόμη: μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα και υπέροχο άρωμα! Θέλεις κι άλλα για να το κάνεις δικό σου;

Read More

And More