“Βασιλιάδες” : Οι επόμενοι λαμπεροί guest και το μεγάλο φινάλε !

Μία ανάσα πριν το μεγάλο “αντίο” βρίσκονται οι “Βασιλιάδες” ! Η καθημερινή, αήττητη κωμωδία του Mega ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και να μας αποχαιρετήσει, χωρίς κανένας να ξέρει για την ώρα, για το αν οι “Βασιλιάδες” θα περάσουν στην τηλεοπτική ιστορία, ή αν όντως ανανεώσουν μαζί μας το τηλεοπτικό τους ραντεβού και πάλι από Οκτώβρη !

Βλέπετε, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εν ΄λόγω παραγωγή – γι ΄αυτό και ως γνωστόν όλοι οι συντελεστές είναι απλήρωτοι – ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί πλήρως, οπότε και κανείς για την ώρα δεν είναι σε θέση να μας πει με σιγουριά, για το αν οι “Βασιλιάδες” φορέσουν το στέμμα τους και για δεύτερη σεζόν.

Οπως και να ΄χει πάντως, το μεγάλο φινάλε των αήττητων “Βασιλιάδων” – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτάκια μου – πρόκειται να γραφτεί στους δέκτες μας την Τετάρτη 6 Ιουνίου, μιας και οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, εννοείται πως θέλουν η σειρά να ρίξει αυλαία, πριν την έναρξη του Euro 2012, στο οποίο και αναμένεται να… υποκληθούν οι πάντες και κυρίως ; Τα μηχάκια της AGB – Nielsen !

Ετσι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ουσιαστικά μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε, οι εκλπήξεις και οι λαμπεροί καλεσμένοι δεν σταματούν στην σειρά… Μετά ,λοιπόν, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το οποίο είδαμε προ ημερών, την σκυτάλη παίρνουν στην συνέχεια τόσο η Κατερίνα Ζαρίφη, όσο και η Μαίρη Κωνσταντάκη.

Η Κατερίνα – όπως σας είχα γράψει κάποια στιμγή παλιότερα – θα υποδυθεί ένα φοβερό και τρομερό μέντιουμ, ενώ η Μαίρη θα υποδυθεί μία λαική τραγουδίστρια, την οποία θα καλέσει η “Λίζα” στην εκπομπή της και παρέα θα κάνουν… μεγάλο σουξέ !

Read More

And More