Ακόμα ένα τηλε-παραλήρημα Μιχαλολιάκου ! Γιατί ξαφνικά η ελληνική τηλεόραση ανακάλυψε τα… λεβεντόπαιδα.

Η μία εκπομπή μετά την άλλη, φροντίζει όλες αυτές τις μετεκλογικές μέρες να φιλοξενεί τόσο τα… λεβεντόπαιδα της “Χρυσής Αυγής”, όσο και τον αρχηγό τους ! Ολοι υποτίθεται πως αποφάσισαν να τους δώσουν τηλεοπτικό βήμα, προκειμένου να τους… εκθέσουν και να αποκαλύψουν στον κόσμο το πραγματικό πρόσωπο της “Χρυσής Αυγής”, με στόχο όσοι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν την 6η Μαίου, να το ακαναλύψουν τώρα, κατόπιν εορτής και αν θελήσουν φυσικά να διορθώσουν το λάθος τους την 17η Ιουνίου !

Ομως, όλο αυτό – σύμφωνα πάντα με την ταπεινή μου γνώμη – από ένα σημείο και μετά, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μεγάλο άλλοθι ! Ενα μεγάλο άλλοθι το οποίο εξυπηρετεί μία χαρά τους ανθρώπους της τηλεόρασης, για να κάνουν την δουλειά τους !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί πέρα από όλο αυτό το σενάριο περί… Μιντιακής έκθεσης των “Χρυσαυγιτών”, το οποίο έχει μία βάση, παίζει και το άλλο σενάριο το οποίο δεν μπορώ να μην σας σχολιάσω. Και το άλλο σενάριο έχει τον… τίτλο “¨Τηλεθέαση” !

Βλέπετε, η ελληνική τηλεόραση έχει πάρει τόσο… ζεστά – για να μην σας πω καυτά – το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όπου κι αν έχουν εμφανιστεί τα… λεβεντόπαιδα, τα μηχανάκια της AGB – Nielsen έχουν χτυπήσει κόκκινα ! Και όταν σας λέω… κόκκινα, πιο κόκκινα δεν γίνεται. Αποτέλεσμα; Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν πλέον οι εμφανίσεις των “Χρυσαυγιτών” στους δέκτες μας, από εκεί που όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξόριστοι στην… σκοτεινή, τηλεοπτική μεριά του φεγγαριού !

Μία στάση με την οποία επίσης διαφωνώ κάθετα μιας και η δημοσιογραφία οφείλει να μην αποσιωπά τίποτα και σε κανέναν να μην γυρίζει την πλάτη, αλλά να δείχνει πάντα γυμνή την αλήθεια, όσο τερατώδης και σοκαριστική κι αν είναι κάποιες φορές !

Ομως, από αυτό το σημείο, μέχρι του σημείου να παρακολουθούμε συνεντεύξεις των λεβεντόπαιδων με… life -style προσεγγίσεις και με… χιουμοράκι, έχει μεγάαααλη διαφορά ή μάλλον για να ακριβολογώ έχει τεράαααστια διαφορά και κρύβει μεγάααλους κινδύνους !

Ετσι, είχαμε και χθες το βράδυ ακόμα ένα παραλήρημα Μιχαλολιάκου, με τις δηλώσεις του οποίου δεν έχω καταλήξει ακόμα, αν κανείς πρέπει να γελάει ή να κλαίει ! Το αποκορύφωμα των οποίων ήταν η παρακάτω δήλωση :

“…Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την…Ήταν ο υπίλαρχος Μελάς εκεί, ο οποίος αθωώθηκε γι’ αυτή την ιστορία. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο”, λέει για τη νύχτα που το τανκ έριξε την πύλη και μπήκε στο Πολυτεχνείο και το χαρακτηρίζει «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας…

Read More

And More