Τα επώνυμα ζευγάρια ντύνονται ανάλογα μεταξύ τους ή μου φαίνεται;

Αν παρατηρήσεις τις κοινές τους εμφανίσες, αναρωτιέσαι. Είναι τυχαίο, υπάρχει αυτό που λένε “επικοινωνία” ή τελικά λαμβάνουν υπόψην τους πάντα τους φωτογράφους και “σκηνοθετούν” μια αρμονική εικόνα; Τι λες;

Ο Σάκης και η Κάτια σε μια casual έξοδο φοράνε και οι δυο τζιν και το συνδυάζουν με ζακέτα και top αντίστοιχα σε ροζ αποχρώσεις.

Οι Brandgelinas επιλέγουν τζιν για τους χαλαρούς τους περιπάτους στο Holywood και προτιμούν να τα συνδυάσουν με λευκό. Ανεπιτήδευτα κομψοί και οι δυο τους ξέρουν πως να μαγνητίζουν το φακό με τις απλές στιλιστικές τους επιλογές. Είναι ίδιοι όμως, έτσι;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μάλλον δεν τα καταφέρνουν να συγχρονιστούν στις στιλιστικές του επιλογές. Το μαύρισμα όμως είναι κοινός παρανομαστής και για τους δύο. Η Φαίη ως γυναίκα ένιωσε την ανάγκη να κάνει red carpet εμφάνιση ενώ ο Γιώργος είχε πιο χαλαρές διαθέσεις.

Οι Becks ανήκουν στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν editorial μόδας. Strike a pose, darling!
Απόλυτα στιλιζαρισμένοι και πανέτοιμοι να χαμογελάσουν στα φλας. Προσεγμένή μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια. Ζούνε για αυτό!

Ο Τοm Cruz και η Katie Holmes στις αποχρώσεις της άμμου, απόλυτα εναρμονισμένοι και με το φόντο. Ένα ζευγάρι που τα καταφέρνει στη μόδα αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Ο Tom δεν ανήκει στους ψηλούς άντρες γεγονός που εμποδίζει την Katie από το να φορέσει ψηλά τακούνια. Επειδή όμως ως γυναίκα νιώθει την ανάγκη να τα φορέσει κάποιες φορές η εικόνα και των δύο μαζί… δεν κρατάει τις σωστές “αναλογίες”.

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore ξέρουν πως να δείχνουν ταιριαστοί είτε κόβουν βόλτες στο Malibu είτε κάνουν red carpet εμφανίσεις. Οι ενδυματολογικές επιλογές και των δύο είναι πάντα μίνιμαλ χωρίς κραυγαλέες υπερβολές και πάντα συνδυάζονται. Εδώ ο Ashton επιλέγει γκρι κοστούμι που κάνει τέλεια χρωματική αντίθεση με το έντονο φούξια της Demi η οποία φοράει ασημί παπούτσια της οικογενενείας του γκρί (βλ. κοστούμι Ashton).

-Highlight: Αν βλέπω καλά ο Ashton φοράει κίτρινες κάλτσες οι οποίες και πάλι κάνουν τον απόλυτο fashion συνδυασμό με το χρώμα του φορέματος της Demi. Ουάου! Πολύ οργανωμένο το έγκλημα.


Read More

And More