Η Νάντια Μπουλέ είναι η οικοδέσποινα του “Elatte” !

Και ο κλήρος πέφτει στην Νάντια Μπουλέ… Μετά από περίπου δύο μήνες αναζήτησης παρουσιάστριας και μετά απο δεκάδες εσωκαναλικές και εξωκαναλικές επαφές οι Αντεννικοί αποφάσισαν να δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην Νάντια Μπουλέ !

Ναι, η ξανθιά παρουσιάστρια πριν καλά – καλά προλάβει να συνέλθει από τις πρόβες του “Dancing” και να ξεκουραστεί θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι τα πρωινά ξυπνήματα. Η Νάντια καλείται να αποδείξει στην… μετά Γρηγόρη εποχή, πως το ΄χει το πρωινό, τηλεοπτικό χάρισμα και χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό της ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ετσι, της ανατίθεται η παρουσίαση της ψυχαγωγικής, ενημερωτικής εκπομπής “Elatte”, η οποία εντάσσεται από Δευτέρα στο καθημερινό, πρωινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου και θα έχει τετράωρη διάρκεια. Η infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00 !

Βέβαια, πρέπει να σας πω, πως η Νάντια δεν θα βρίσκεται μόνη της στο τιμόνι της εκπομπής. Η νεαρή tv-persona θα… συνοδεύεται, αφού κρίνεται από τους υπευθύνους του καναλιού, απαραίτητη μία ανδρική παρουσία στο πλευρό της. Κατά πάσα πιθανότητα ο ρόλος αυτός θα δοθεί σε άνδρα δημοσιογράφο, ο οποίος και θα αναλάβει να σηκώσει στους ώμους του, όλο το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής, μιας και ως γνωστόν διανύουμε ένα καυτό ενημερωτικό, πολιτικό, οικονομικό καλοκαίρι και το “Elatte” θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων !

Πρέπει να σας επισημάνω , όμως, πως από την άλλη μεριά, υπάρχει και η σκέψη, ο άνδρας που θα αναλάβει μαζί με την Νάντια Μπουλέ το “Elatte”, να μην είναι ντε και καλά δημοσιογράφος, έτσι ώστε να υπάρχει έντονη δημοσιογραφική παρουσία στο πάνελ της εκπομπής, το οποίο σχεδιάζεται να στελεχωθεί από πέντε – έξι άτομα, τα οποία να υπηρετήσουν και την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ανάλογα με το τι προστάζει η επικαιρότητα.

Το ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το ποιο θα είναι το καλοκαιρινό ταίρι της Νάντιας Μπουλέ είναι πια και ο μοναδικός λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί κι επίσημα από το κανάλι η… σύνθεση της εκπομπής. Αυτή είναι μία ανακοίνωση η οποία αναμένεται να γίνει το πολύ μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη.

Read More

And More