Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Φλωριώτη

Το τελευταίο αντίο στον διευθυντή οργάνωσης παραγωγή του STAR Μιχάλη Φλωριώτη θα πουν την Παρασκευή το πρωί, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του. Με βαθύτατη θλίψη θα τον αποχαιρετήσουν στις 11:00 από το Κοιμητήριο Καισαριανής. Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του STAR από την μεγάλη απώλεια.

Ο Μιχάλης Φλωριώτης έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο αγαπημένο του νησί, τη Σάμο. Ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της τηλεόρασης, με πολύχρονη προϋπηρεσία στον κινηματογράφο. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, οι όποιες προσφορές να δοθούν για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού 5233 0033 09 – 251.

Διάβασε την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:
Πένθος στο Star
Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Star.
Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο αγαπημένο του νησί, τη Σάμο, ο διευθυντής οργάνωσης παραγωγής, Μιχάλης Φλωριώτης. Από τους πρωτεργάτες της τηλεόρασης, με πολύχρονη προϋπηρεσία στον κινηματογράφο.
Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1951 στην Αθήνα.
Απόφοιτος σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου. Είχε συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες σε 23 ταινίες, Ντίμη Δαδήρα (Η βαλίτσα του παπά, Φανταρίνες, Τζακ, ο καβαλάρης), Ντίνο Δημόπουλο (Ο ήλιος του θανάτου), Απόστολο Δοξιάδη (Υπόγεια Διαδρομή), Μιχάλη Κακογιάννη (Γλυκιά Πατρίδα), Φρίντα Λιάππα (Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί, Τα χρόνια της μεγάλης ζέστης), Τόνια Μαρκετάκη (Η τιμή της αγάπης), Ντίνο Μαυροειδή (Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας), Γιώργο Πανουσόπουλο (Μανία), Νίκο Περάκη (Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Άρπα Κόλλα), Γιάννη Σμαραγδή (Το τραγούδι της επιστροφής, Σιγά η πατρίδα κοιμάται), Γιώργο Σταμπουλόπουλο (Προσοχή Κίνδυνος) αλλά και τον Φράνκο Τζεφιρέλι (Othello).
Από τα πρώτα βήματα της ελληνικής τηλεόρασης είχε συνεργαστεί σε γνωστές σειρές και εκπομπές (Σύγχρονη Εύα με την Έλλη Ευαγγελίδου, τα τηλεπαιχνίδια Bingo, Candid Camera, τη σειρά Χατζημανουήλ με τους Γιάννη Μόρτζο, Κάτια Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή).
Στο Star ήταν από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς του το 1993. Ανέλαβε τη διεύθυνση οργάνωσης παραγωγής και μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του ήταν ακούραστος εργάτης και παθιασμένος με τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Διευθυντής Οργάνωσης Παραγωγής σε όλες τις παραγωγές του καναλιού, ειδήσεις, αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές.
Το κινητό του χτυπούσε πάντα με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, που ήταν από τους πιο φανατικούς φιλάθλους. Ήταν παντρεμένος και άφησε τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος, ο Ηλίας, εργάζεται στη διεύθυνση παραγωγής του Star.
Θα τον αποχαιρετήσουμε, με βαθύτατη θλίψη, την Παρασκευή 12/8 στις 11:00 από το Κοιμητήριο Καισαριανής.
Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, οι όποιες προσφορές να δοθούν για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού 5233 0033 09 – 251.
Για μας, από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, ήταν προσωπικός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης.
Λόλα Νταϊφά

Read More

And More