Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τον άτακτο αρχηγό της Τσέλσι, Τζον Τέρι!

Μπορεί λόγω τιμωρίας να μην αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πανηγύρισε δεόντως την επιτυχία της Τσέλσι στο Μόναχο, ενώ προφανώς αποφάσισε να γεμίσει τις… μπαταρίες του ενόψει Euro στα ελληνικά νησιά ξεκινώντας από την πρωτεύουσα της Κυκλάδων.

Ο λόγος για τον Τζον Τέρι που, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έφτασε στη χώρα μας στις αρχές της εβδομάδας. Το μεσημέρι της Δευτέρας έφθασε με τη σύζυγό του, Τόνι και τα παιδιά του -τα δίδυμα, Τζόρτζι και Σάμμερ Ρόουζ – στην Αθήνα και λίγο μετά με την θαλαμηγό, “O’ Pari” (μήκους περίπου 45 μέτρων), άραξαν στο λιμάνι της Σύρου.

Μαζί τους μάλιστα, ήταν και κάποιοι καλοί φίλοι. Όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έμειναν έκπληκτοι από την παρουσία του Άγγλου Super star στο νησί, ενώ εκείνος με τη σειρά του έδειξε να το απολαμβάνει.

Επιπλέον, την Τρίτη η παρέα πήγε μια βόλτα μέχρι την Μύκονο, η οποία ήταν σχεδόν άδεια. Αιφνιδίασε ευχάριστα όσους βρίσκονταν στα Ματογιάννια, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ωστόσο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα μείνει στην ιστορία αποκλειστικά ως ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι, αν και παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είχε εξωσυζυγική σχέση με τη σύντροφο του συμπαίκτη του στην Εθνική και πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ.

Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Αγγλίας ανακάλυψαν στα τέλη Ιανουαρίου ότι ο Τέρι είχε αφήσει έγκυο τη Βανέσα Περονσέλ, μητέρα ενός παιδιού με τον Μπριτζ και κανόνισε για έκτρωση. Ακολούθησε καταιγίδα αποκαλύψεων τόσο για τη Γαλλίδα κυρία Περονσέλ, που εργάζεται ως μοντέλο για εσώρουχα, όσο και για τον ίδιο τον Τέρι, με ουκ ολίγες γυναίκες να αποφαίνονται ότι κι εκείνες είχαν σχέση μαζί του.

Read More

And More