Calzedonia: Beach Style Guide

Tα πιο hot και stylish μαγιό του καλοκαιριού, σε όλα τα σχέδια και τις τάσεις.
Μπικίνι κι ολόσωμα. Τρικίνι. Tube, τρίγωνα και push-up bras… slips, strings, brazilians που μας ταξιδεύουν στα sixties και seventies και ξεχωρίζουν για το retro στυλ τους.

Florals
Αν είσαι fan του ρομαντικού στυλ και λατρεύεις τα μαγιό των style icons των ‘60s και ‘70s, θα επιλέξεις ένα λουλουδάτο μπικίνι ή ολόσωμο. Τα beach flowers ανθίζουν στα φετινά μαγιό της Calzedonia με πολλούς τρόπους: φλούο, animal blends, κλασσικά ρομαντικά σχέδια. Ένα beach look που το αναδεικνύεις με αξεσουάρ σε ανάλογο θέμα.

Prints
Το look που θα λάτρευε η Κέιτ Μος. Οι αποχρώσεις του γαλάζιου και του τυρκουάζ συνδυάζονται με κασμίρι και paisley prints για hippy beach style. Μπορείς να φορέσεις ένα top σε έντονο χρώμα μαζί με ένα σλιπ από λαχούρια για απόλυτο μποέμ αποτέλεσμα.

Stripes
Το navy δεν ήταν ποτέ τόσο ενδιαφέρον. Ρίγες σε όλες τις χρωματικές εκδοχές: κοραλί/ροζ/γαλάζιο πάνω στο λευκό αλλά και mix patterns της ρίγας με λουλουδάτα σχέδια. Must – have το μοτίβο με τα κυκλάμινα– ένα από τα πιο χαρακτηριστικά θέματα της φετινής συλλογής της CALZEDONIA. Λέμε ναι, και στον all time classic συνδυασμό των black&white stripes που φιγουράρουν σε ένα σοφιστικέ ολόσωμο ενώ τα πολύχρωμα ριγέ μπικίνι σε κάνουν να νιώθεις ασορτί με τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.

Beachwear
Sundresses, σορτς, παντελόνια, maxi φούστες κατά το ήμισυ τζιν – κατά το ήμισυ hippy styled με paisley prints, πλισέ φούστες, τζιν σαλοπέτες, ολόσωμες boho φόρμες… Color blocks που δίνουν χρώμα στο καλοκαιρινό styling. Ρούχα ιδανικά για το dress code της ζωής στην παραλία, τις βόλτες στο νησί αλλά και τις χαλαρές στιγμές στην πόλη.

Τo ανδρικό holiday’s style
Ηip επιλογές για όλα τα στυλ. Η αντρική συλλογή Beach της Calzedonia προτείνει slips, εφαρμοστά boxers και surfer-style shorts. Το μοντέλο-πρέσβης του swimwear brand, Ruben Cortada, τα δειγματίζει με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία στις πιο εντυπωσιακές παραλίες

Δες τα video με τους πρωταγωνιστές των swimwear collections εδώ

Read More

And More