Η ηρωίδα της Νότιας Κορέας! Θυσιάστηκε για να σώσει δεκάδες από το ναυάγιο

Μπορεί ο καπετάνιος κι άλλα μέλη του πληρώματος του Sewol να ήταν οι πρώτοι που εγκατέλειψαν το βυθιζόμενο πλοίο, αλλά υπήρξαν κι άλλοι που έμειναν πίσω για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί. Εκείνους στους οποίους είχαν δώσει εντολή να μείνουν στις θέσεις τους, ενώ το πλοίο βυθιζόταν.

Η 22χρονη Παρκ Τζι Γιάνγκ είναι από τα πρόσωπα που αποδεικνύουν πως η ανθρωπιά υπάρχει ακόμα. Δυστυχώς, το αποδεικνύουν με τη θυσία τους.
Είναι η ηρωίδα της Νότιας Κορέας και της ναυτικής τραγωδίας του Sewol. Είναι εκείνη που έσωσε δεκάδες από τους επιβάτες του πλοίου με τίμημα την ίδια της τη ζωή.
Η Παρκ σταμάτησε πριν δυο χρόνια το κολέγιο και έπιασε δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της μετά το θάνατο του πατέρα της. Μεταφέρθηκε στο Sewol πριν από έξι μήνες, ως επιβράβευση για τη δουλειά της… Την ιστορία της αποκαλύπτει το CNN επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες. Η Παρκ έδινε σωσίβια στους επιβάτες την ώρα που το πλοίο είχε αρχίσει να βυθίζεται. Όταν τη ρώτησε γιατί εκείνη δε φορούσε, η απάντησή της ήταν πως τα μέλη του πληρώματος θα έπρεπε να σωθούν στο τέλος και πρώτα έπρεπε να βοηθήσει τους άλλους.
Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More