Γ. Λαμπαθάκης: ”Με όλα όσα είδα σοκαρίστηκα”

Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας που μας συστήθηκε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή ”Σπίτι από την αρχή” σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Εγώ” μιλάει για την τηλεόραση, την αναγνωρισιμότητα και το γάμο. Ο Γιώργης παραδέχεται πως την πρώτη φορά που βρέθηκε μπροστά από την κάμερα ένιωσε πολύ αμήχανα. ”Ήταν ότι πιο αμήχανο έχω ζήσει! Ήμουν έξω από τα νερά μου, σε κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ. Μετά από τρια-τέσσερα επεισόδια μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ καλύτερα”, είπε.

Ο Γιώργης μίλησε για την εκπομπή που τον ανέδειξε λέγοντας: ”Σοκαρίστηκα με όλα όσα έβλεπα μέσα από την εκπομπή, ένιωθα μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα ανταμοιβής κάθε φορά που έβλεπα πως επιδρούσε η δουλειά μας στην οικογένεια της οποίας ”αλλάζαμε” το σπίτι”. Στο παρελθόν ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. ” Δεν ήταν σκοπός μου να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, το έκανα όταν ήμουν φοιτητής για τα χρήματα και μόνο”.

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον Γιώργη; ”Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Ποτέ δεν είχα προτίμηση σε ξανθές ή μελαχρινές, δεν είχα πρότυπα. Εξαρτάται από τη χημεία και τι αποπνέει η κάθε γυναίκα”, τόνισε. Ο γάμος είναι στα σχέδια του; ”Αυτή η τυπική σχέση του γάμου δεν μου αρέσει. Η συντροφικότητα ναι, μου αρέσει, το να αποφασίζει κάποιος νε μείνει με έναν σύντρφο για το υπόλοιπο της ζωής του”. υπογράμμισε.

Read More

And More