Κ. Παπουτσάκη: “Δεν μπορώ να αποχωριστώ τον γιο μου!”

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση για το περιοδικό “Εγώ!” φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τους δυο άντρες της ζωής της: τον σύζυγό της και τον πανέμορφο γιο της που την έχει ξετρελάνει.
Η Κατερίνα μετά τη γέννηση του μικρού της πρίγκιπα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται και σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση “Annie” με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
“Δεν μπορώ να αποχωριστώ τον γιο μου”, αποκαλύπτει η Κατερίνα και συμπληρώνει: “Είναι πολύ αληθινό και υπέροχο αυτό που ζω. Ενώ πάντα αναζητούσα τη μονιμότητα στις σχέσεις μου, παράλληλα είχα και έναν φόβο… Με τον Παναγιώτη ταιριάξαμε αμέσως. Ζούμε ευχάριστες ανατροπές και δόξα τω Θεώ, είμαστε και οι τρεις μας κάθε μέρα μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά”.
Θα ήθελε όμως δεύτερο παιδί;
“Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμη. Προς το παρόν, θέλω να ευχαριστηθώ τον Παναγιώτη και τον Μάξιμο, να απολαύσω τη σχέση που έχουμε οι τρεις μας, ονειρεύομαι να κάνουμε ταξίδια”.

Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει τόσο γρήγορα στα επαγγελματικά της, μετά τη γέννηση του γιου της;
“Σε μια εποχή που υπάρχει τρομερή ανεργία, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια να αρνείται μια ευκαιρία. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα είχα απρόσμενα, πολλές επαγγελματικές προτάσεις… Ένιωσα ότι θα ήταν αχαριστία να μην δεχτώ μια τόσο ενδιαφέρουσα δουλειά”.
Τέλος για την “επίθεση” που δέχτηκε από τα media, ανέφερε: “Όταν με βομβάρδιζαν για τα προσωπικά μου και έκαναν τη ζωή μου κόλαση, δεν ήταν λογικό να αμυνθώ;”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More