H ατέλεια που μας κάνει να δείχνουμε sexy! Mind the…gap!

Στον αντίποδα μιας παγκόσμιας τρέλας που μας επιβάλει να ακολουθήσουμε τους νόμους της αψεγάδιαστης εμφάνισης, εμείς ανακαλύπτουμε εκείνες τις ατέλειες που μας προσθέτουν γοητεία, όπως το κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια. Sexy, δε νομίζεις;
Brigitte Bardot

Το κενό ανάμεσα στα δόντια ξεκίνησε να θεωρείται sexy στα 50’s χάρη στην υπέροχη Brigitte Bardot. Μέχρι τότε, οι κυρίες που είχαν το αντίστοιχο χαρακτηριστικό αντιμετώπιζαν με σνομπισμό κάθε αστείο, από φόβο μην αποκαλυφθεί εκείνο το κενό που προσεκτικά έκρυβαν σφίγγοντας τα χείλη τους.
Madonna

“Όσες έχουν κενό ανάμεσα στα δόντια να σηκώσουν τώρα τα χέρια!”. Κάπως έτσι αντιδρούσαν οι γυναίκες που είχαν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από την στιγμή που η Madonna εδραιώθηκε ως η απόλυτη pop star ανά τον κόσμο. Λογικό, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως οτιδήποτε κάνει (ή έχει στην προκειμένη) θεωρείται αυτομάτως trend.
Vanessa Paradis

H Vanessa Paradis, σύντροφος του Johny Depp και μούσα της Chanel για τα Rouge Coco, μαζί με μερικές ακόμη Γαλλίδες star αποτελούν τρανή απόδειξη ότι οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες με κενό στα δόντια sexy. Απλά, ρίξε μια ματιά στα girlfriends του Χολιγουντιανού (αντι)σταρ από το 1998 έως σήμερα. Και η ιστορία συνεχίζεται με την μικρή τους κόρη Lily-Rose Melody η οποία (surprise!surprise!) κληρονόμησε το ίδιο χαρακτηριστικό από τη μαμά της.

Ρούλα Κορμηλά


Η μοναδική ίσως show woman στην Ελλάδα έχει το χαρακτηριστικό που διαθέτουν οι πιο γοητευτικές γυναίκες ανά τον κόσμο. Εξίσου γοητευτική και η ίδια συμπληρώνει την κάστα…

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Είναι από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπημένες εγχώριες τραγουδίστριες. Ο λόγος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία με την preppy και ταυτόχρονα γοητευτική εμφάνισή της ενώνει το… κενό ανάμεσα στο sexy και το chic.

Georgia May

Είναι μόλις 19 ετών και από την πρώτη στιγμή της γέννησής της ήταν δεδομένο ότι το μέλλον της θα είναι λαμπρό. Η κόρη του εκκεντρικού Mick Jagger είναι το νέο fashion icon των teenagers και, ναι, αν το κενό ανάμεσα στα δόντια θεωρείται ατέλεια τότε εύχομαι να ήμουν σαν κι αυτή…με κάθε της ελάττωμα!
Lara Stone

Το επιθετικό μπορεί να είναι sexy, το κενό στα δόντια, ομοίως. Εν ολίγοις, όλα όσα συγκεντρώνει η Lara Stone, αγαπημένο μοντέλο πολλών σχεδιαστών.

Read More

And More