Οι διακοπές της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα! Δες φωτογραφίες.

Η Πέγκυ Ζήνα έπειτα από μία επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό, πήρε τον αγαπημένο της Γιώργο Λύρα και όργωσαν με το σκάφος τους τα ελληνικά νησιά. Το ζευγάρι συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του στα νησιά του Αργοσαρωνικού και να κάνει πάντα στάση στην πατρίδα του Γιώργου, την Ναύπακτο.

Φέτος, ο Γιώργος και η Πέγκυ έκανανπολλούς σταθμούς. Τα πρώτα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού τα πέρασανν στις Σπέτσες και συνέχισαν τον ταξίδι τους σε όλο το Ιόνιο. Ανάμεσα στους σταθμούς τους ήταν η Λευκάδα, το καταπράσινο Μεγανήσι, οι Παξοί. Επίσης πέρασαν ένα διήμερο στην Μύκονο μαζί με τον καλό τους φίλο και κουμπάρο Ηλία Ψινάκη ενώ επισκέφτηκαν τα νησιά Ρήνεια, Δήλο και την αγαπημένη της τραγουδίστριας Μήλο.

Οι βόλτες με το σκάφος αλλά και η συντροφιά των καλών τους φίλων είναι κάτι που απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Η Πέγκυ άλλωστε χρειαζόταν να γεμίσει μπαταρίες για τον χειμώνα, που θα την βρει και πάλι να τραγουδάει στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Πέγκυς και του Γιώργου:

Η Πέγκυ κολυμπάει για αρκετή ώρα καθημερινά και έχει αποκτήσει υπέροχο μαύρισμα από την ηλιοθεραπεία πάνω στο σκά­φος.

Στο ταξίδι τους συνάντησαν πολλούς καλούς τους φίλους ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Κώστας Καραφώτης και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Στις βόλτες της στα νησιά όπου κάνουν στάσεις είναι συνή­θως χωρίς ίχνος make-up και με τα μαλλιά της ανέμελα αλλά πάντα όμορφη!

Το ζευγάρι πέρασε μάλιστα στο σκάφος και την επέτειο του γάμου τους! Το μόνο που λείπει από την ευτυχισμένη τους ζωή είναι ένα παιδάκι που σύμφωνα με τις επιθυμίες τους δεν θα αργήσει να έρθει!

Εμείς, να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο!

Read More

And More