Τα TONI&GUY πρωταγωνίστησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου!

Η καρδιά της διεθνούς μόδας «ξαναχτύπησε» στο πρόσφατο London Fashion Week όπου οι μεγαλύτεροι designers παρουσίασαν τις συλλογές τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνα’14, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σε αυτό το μεγάλο event δεν μπορούσε να απουσιάζει φυσικά η δημιουργική ομάδα των προϊόντων Toni & Guy Hair Meet Wardrobe!
Ο Mark Hampton, Global Hair Ambassador της σειράς περιποίησης μαλλιών και styling Toni & Guy, απέδειξε εμπράκτως και ακόμη μία φορά για ποιό λόγο το όνομα του φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως. Έχοντας ως σύμμαχο του τα premium προϊόντα styling Toni & Guy που στην Ελλάδα θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center, έκανε τα μαγικά του!

Από το show του Matthew Williamson, κρατήστε τα (2) …SS που πρέπει να χαρακτηρίζουν το τέλειο ponytail (αλογοουρά): Sexy & Sleek!
Πως θα το πετύχετε σε απλά βήματα:
1. Εφαρμόζετε αρχικά σε νωπά μαλλιά το Heat Protection Mist (Spray κατά της θερμότητας από τη σειρά Toni & Guy Prep), έπειτα χτενίζετε και ισιώνετε με σίδερο (ή επαγγελματικό πιστολάκι).
2. Στην συνέχεια, απλώνετε την Smoothing Lotion (κρέμα λείανσης & λάμψης από την σειρά Toni & Guy Classic) για βελούδινο τελείωμα στις άκρες.
3. Πιάνετε με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σε μία χαμηλή αλογοουρά .
4. Extra tip: τρίψτε 2-3 σταγόνες από το Serum Drops (Serum Σιλικόνης από τη σειρά Toni & Guy Glamour) και εφαρμόστε για εκτυφλωτική λάμψη και τέλειο φινίρισμα από τη μέση προς τις άκρες αποφεύγοντας τις ρίζες.
5. Ολοκληρώστε το look σας με το Medium Hold Hairspray (τη λακ για μεσαίο κράτημα από την σειρά Toni & Guy Classic).
Η ομάδα Toni & Guy Hair Meet Wardrobe όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανέλαβε να δημιουργήσει extreme hair trends του Λονδίνου για το label Fashion East!


To σίγουρο είναι ότι στα shows της Louise Alsop και της Helen Laurence χρησιμοποιήθηκαν πολλά προϊόντα από την σειρά Toni & Guy Prep, ειδικά το Heat Protection Mist (Spray κατά της θερμότητας) και η Volume Plumping Mousse (Mousse για όγκο).
Τι ξεχωρίσαμε; Πρώτα από όλα την πλάγια χωρίστρα & το τέλεια ισιωμένο hair look των μοντέλων της Helen Laurence. Σε αυτά τα looks, η Smoothing Lotion, η κρέμα λείανσης & λάμψης από την σειρά Toni & Guy Classic ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια-το ομολογούμε! Δεύτερον, τις δημιουργικές πλεξίδες από το show της Louise Alsop: πραγματικά, το Style Spray Wax (Κερί σε μορφή spray από τη σειρά Toni & Guy Creative) και το Extreme Hold Hairspray (Λακ για πολύ δυνατό κράτημα από τη σειρά Toni & Guy Creative) συνέβαλαν για ένα άψογο αποτέλεσμα πασαρέλας που θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες!

Και τώρα πάμε στα ωραία… ένα όνομα, μία ιστορία: Vivienne Westwood. Ό,τι και να πεις για αυτή την κυρία είναι λίγα: εκκεντρική, επαναστατική, ροκ, punk και σίγουρα τεράστιο κεφάλαιο της μόδας! Στο show της για την Red Label Collection, τα Toni & Guy ήταν εκεί δημιουργώντας σπουδαία hair looks!
Τι κρατήσαμε από το catwalk; Την εναλλαγή του look από την Marilyn στον Indiana Jones, τα μίντι φορέματα με ρετρό αναφορές, τα υπερμεγέθη μάλλινα παλτό, το εκτυφλωτικό κόκκινο (παντού), τα καυτά καρό σορτσάκια, τις μίνι φούστες, τα μεγάλα καπέλα-statement και φυσικά τα καλσόν με σχέδια και prints (αναμφισβήτητα τα αγαπάει αυτά η Vivienne!).

Και τα μαλλιά στα… καλύτερά τους!
4 απλά βήματα σε οδηγούν στο απόλυτο hairtrend που παρουσιάστηκε στο catwalk της Vivienne Westwood με συμμάχους σου τα Toni & Guy:
– Heat Protection Mist (Spray κατά της θερμότητας από τη σειρά Toni & Guy Prep)
– Volume plumping Whip (Κρέμα για όγκο από την ρίζα από τη σειρά Toni & Guy Glamour)
– Firm Hold Hairspray (Λακ για Δυνατό Κράτημα από τη σειρά Toni & Guy Glamour)
H fashionista της Westwood είναι γεννημένη σε έναν προνομιούχο κόσμο, είναι και νιώθει σημαντική. Μία τέτοια γυναίκα χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα Toni & Guy!

Θυμηθείτε! Τα προϊόντα styling Toni & Guy απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στα it-girls που αναγνωρίζουν ότι τα μαλλιά τους είναι το No.1 αξεσουάρ της μόδας!
Αν και εσύ είσαι μία από αυτές, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα click εδώ: www.facebook.com/hairmeetwardrobeGR

Read More

And More