Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα «Ο κύριος Πιμπόντι & ο Σέρμαν»!

Το Diners Club παρουσίασε τη νέα τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks «Ο κύριος Πιμπόντι & ο Σέρμαν». Περισσότερα από 700 προσκεκλημένα μέλη του Diners Club μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά την πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι.

Η αποκλειστική προβολή της κινηματογραφικής ταινίας σε συνεργασία με την Odeon και τη 20th Century Fox αποτελεί συνέχεια μίας σειράς εκδηλώσεων για τα μέλη του Diners Club, με στόχο να τους προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το παρόν στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου ανάμεσά τους η Νόνη Δούνια, η Εύη Αδάμ, η Ματθίλδη Μαγγίρα, μαζί με τα παιδιά τους, καθώς και οι ηθοποιοί Κώστας Αποστολίδης και Θανάσης Κουρλαμπάς που συμμετείχαν στη μεταγλώττιση της ταινίας και θέλησαν να απολαύσουν με την οικογένειά τους την πρωτότυπη και διασκεδαστική ταινία της Dreamworks. Το τέλος της πρεμιέρας επεφύλασσε αποκριάτικες εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Ο κύριος Πιμπόντι είναι ένας επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. που τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεσή του, τη μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κύριος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο. Εκεί ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κύριος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ… αυτή του να είναι γονιός.

Νόνη Δούνια με τον Νίκο Πετράκη, Διευθυντή Diners Club
/

Η Εύη Αδάμ με τις κόρες της
/

H Mατθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της
/

Ο Κώστας Αποστολίδης με την οικογένειά του
/

Ο Θανάσης Κουρλούμπας
/

Read More

And More