Ο λαμπερός γάμος Νικόλαου – Τατιάνας! Το TLife θα είναι εκεί.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της αγαπημένης του Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Το TL!fe θα ταξιδέψει στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού για να σου μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται στον πιο λαμπερό γάμο του καλοκαιριού!

Σήμερα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία θα δώσουν ένα κοκτέιλ πάρτι για να καλωσορίσει στο νησί τους καλεσμένους του γάμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Posidonio Grace“, από το οποίο θα βγει νυφούλα η Τατιάνα και έχει μισθωθεί εξ’ ολοκλήρου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών και πλήθος επισήμων και ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια. Ήδη, λοιπόν, έχουν κινητοποιηθεί εκτός από την Αστυνομία, το Λιμενικό, άνδρες ασφαλείας από τις πρεσβείες των χωρών των υψηλών προσκεκλημένων, η Δημοτική Αστυνομία του νησιού και δεκάδες ιδιωτικοί σωματοφύλακες.

Η τέως βασιλική οικογένεια ωστόσο σε συζήτηση της με το δήμαρχο του νησιού, Βαγγέλη Κονταξάκη ζήτησε να μην ενοχληθεί κανένας που θα θελήσει να παραστεί στο μυστήριο. “Θέλουμε να έρθει όλος ο κόσμος, μην ενοχλήσετε κανέναν άνθρωπο που θέλει να έρθει στο γάμο” φέρεται να είπε ο Νικόλαος.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Η Τατιάνα θα φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό από μετάξι του οίκου Diane von Furstenberg, κεντημένο στο χέρι και με εντυπωσιακή ουρά. Σύμφωνα με το “Thema People”, το νυφικό υπογράφει η ίδια η σχεδιάστρια μόδας, καθώς η Τατιάνα είναι καλή φίλη και συνεργάτιδά της. Μετάξι, μουσελίνα και δαντέλα, αποτελούν το υλικό του νυφικού, το οποίο έχει φθάσει στο νησί από τη Νέα Υόρκη.

Τα στέφανα, ένα μέρος από τις ασημένιες μπομπονιέρες και οι βέρες από χρυσό είναι δημιουργία του οίκου Kessaris. Ενώ, το κοσμηματοπωλείο του Αντώνη Βουράκη έχει αναλάβει να φτιάξει τις μπομπονιέρες των VIP καλεσμένων που θα είναι στο γάμο. Πρόκειται για 150 ασημένιες μπομπονιέρες σε οβάλ σχήμα, που έχουν πάνω τους τον θυρέο, το μονόγραμμα των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου. Ακόμη, ο οίκος Βουράκη έχει αναλάβει και τα δώρα των κουμπάρων.

Όσον αφορά στο στολισμό της εκκλησίας, αλλά και του χώρου της δεξίωσης το ζευγάρι επέλεξε τριαντάφυλλα. Κυρίαρχο χρώμα θα είναι το λευκό και το ιβουάρ.

Ο Νικόλαος θα φτάσει στο νησί με το “Αφρόεσσα”, το ξύλινο σκάφος του Κωνσταντίνου, ενώ, η νύφη θα φτάσει στη μητρόπολη των Σπετσών, τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα τελεστεί το μυστήριο, με μια άμαξα που θα σέρνουν δύο λευκά άλογα.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αδελφός του γαμπρού, Παύλος, ο αδελφός της νύφης, Μπόρις και ο στενός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος.

Read More

And More