L. Di Caprio: ”Η Ελλάδα ήταν ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει”

Ο Leonardo DiCaprio μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό Bigfish για τη νέα του ταινία που παίζεται τώρα στη μεγάλη οθόνη με τίτλο ”Inception” αλλά και για την αγάπη που νιώθει για τη χώρα μας. Πριν από λίγες μέρες ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε επισκεφθεί με την αγαπημένη του, τις όμορφες Σπέτσες. Φαίνεται πως διάλεξε το συγκεκριμένο ελληνικό νησί προκειμένου να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μετά την επίσκεψή του στη χώρα μας φαίνεται ότι μαγεύτηκε. Λες να αγοράσει και εκείνος κάποιο σπίτι; ”Η Ελλάδα ήταν ασφαλώς ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει. Τα νησιά είναι υπέροχα σε συνάρτηση με τα υπέροχα φαγητά, την ιστορία και φυσικά την ανακάλυψη του πολιτισμού που πηγάζει από το παρελθόν και βρίσκεται παντού. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι γεύσεις ζωντανεύουν τις αισθήσεις και σε ταξιδεύουν στο υπόλοιπο όνειρο”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη νέα του ταινία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κοιμάται και να ξεκουράζεται. Πρέπει να είναι ο μοναδικός ρόλος της μέχρι τώρα καριέρας του, που του πρόσφερε ξεκούραση. Ο Leonardo μιλώντας για τη νέα του ταινία είπε: ” Όλη η ταινία είναι μια πορεία στα άδυτα του υποσυνείδητου. Όσο πλησιάζει περισσότερο στην αλήθεια ανακαλύπτει τα πραγματικά ”θέματα” της ζωής σου. Για τον ήρωα -και για μενα- η διαδικασία ήταν σαν θεραπεία σε ψυχολόγο”.

Δες το trailer της ταινίας:

Read More

And More