Αποκλειστικό: Στο σπίτι της 11χρονης ο δράστης λίγες ώρες πριν το έγκλημα!

Σοκ έχει προκαλέσει, η είδηση πως η 11χρονη Ρένι Τραΐκοβα, που αγνοούταν βρέθηκε νεκρή στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Το ΤLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και συκλονιστικές μαρτυρίες για το τραγικό γεγονός.

Η οικογένεια Τραΐκοβα

Η οικογένεια της Ρενί Τραΐκοβα, ήρθε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2009, για ένα καλύτερο αύριο που μετά τις εξελίξεις αποδείχθηκε δεν θα έρθει ποτέ.

Η μαμά Τσάνκα 33, ο μπαμπάς Ζίφκο 45 και τα δύο παιδιά τους Ντάνι 13 και η άτυχη 11χρονη Ρενί, ζούσαν ήρεμα στο Ελαιοχώρι που αποτελείται από 280 κατοίκους και ασχολούνταν αν με γεωρκικές εργασίες αλλά και με τη φύλαξη κάποιας ηλικιωμένης κυρίας. Η οικογένεια έχει και ένα μεγαλύτερο παιδί, αγόρι 20 ετών, το οποίο ζει στη Βουλγαρία.

Τα παιδιά είχαν εγκλιματιστεί πάρα πολύ εύκολα στη χώρα μας και ιδιαίτερα η άτυχη Ρενί ήταν ένα πολύ χαρούμενο και κοινωνικοποιημένο κορίτσι. Τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο αλλά είχαν φροντίσει οι γονείς να το ξεκινούσαν από αυτή τη χρονιά.

Εξαιτίας της εργασίας της η μητέρα του κοριτσιού, δυστυχώς ήταν αναγκασμένη να μένει κάθε βράδυ στο σπίτι τής ηλικιωμένης κυρίας που εργαζόταν. Ο πατέρας του κοριτσιού βρισκόταν στο σπίτι την ημέρα του τραγικού γεγονότος και δυστυχώς την αναζήτησε αργά, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, αφού νωρίτερα είχε αποκοιμηθεί. Το παιχνίδι στην πλατεία είναι κάτι συνηθισμένο στο χωριό, αφού έχει ως αργά κόσμο. Τριγύρω υπάρχουν δύο καφενεία και μία ψησταριά.

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης, που τον φωνάζουνε Γιάννη και κατάγεται από την Αλβανία ζει στο συγκεκριμένο χωριό εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 17 χρονών, ο οποίος δέχτηκε ψυχολογική στήριξη όπως και τα υπόλοιπα δύο παιδιά της οικογένειας Τραΐκοβα. Ο δράστης παλιά ασχολιόταν με οικοδομικές εργασίες και πρόσφατα με γεωργικές. Πριν τρία χρόνια δούλευε και ως τσοπάνης στο μέρος όπου βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της Ρενί. Συγκεκριμένα από το ίδιο πηγάδι έδινε νερό στα ζώα που φύλαγε, πράγμα που δείχνει πόσο καλά γνώριζε την περιοχή. Αγόρασε ένα παλιό σπίτι στο χωριό και κατάφερε να το αναπαλαιώσει. Η γυναίκα του είναι οικιακή βοηθός σε διάφορα σπίτια. Ο ίδιος ήταν αρκετά κοινωνικοποιημένος, γνώριζε όλο τον κόσμο του χωριού και η είδηση αυτή ήταν κάτι που πραγματικά σόκαρε όλους τους κατοίκους.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες

Με το που άρχισε η αναζήτηση του άτυχου κοριτσιού, όλο το χωριό έσπευσε να βοηθήσει. Δίπλα στις ενέργειες από την πρώτη στιγμή ήταν και ο δήμαρχος Κορινθίου, Γεώργιος Καρλής που μίλησε και για την άριστη δουλειά της αστυνομίας. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία της Βουλγάρας επίσης, γυναίκας, που διατηρεί ένα από τα καφενεία στην πλατεία. Όπως η ίδια δήλωσε στο TLIFE: “Ο δράστης βρισκόταν στο καφενείο κι έπινε. Έφυγε την ίδια ώρα που έφυγε και η μικρή Ρενί για το σπίτι. Στην αρχή ήταν με τα πόδια κι έφυγε προς την ίδια κατεύθυνση με τη Ρενί. Μετά δεν ξέρω πώς την πλησίασε.”

Στο TLIFE μίλησε και η θεία της Ρενί, αδερφή του πατέρα της, τη στιγμή που γύρισε στο Ελαιοχώρι από την Τρίπολη. Είχε πάει μαζί με τους γονείς του 11χρονου αγγελουδιού στο νοσοκομείο, όπου έπρεπε να γίνει η αναγνώριση. Η μητέρα του κοριτσιού σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε πως δεν άντεξε να το κάνει αυτό σήμερα. Αύριο θα πρέπει να ξαναπάνε. Η θεία της Ρενί, αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό: “Ο δράστης είχε έρθει περίπου στις 19:00 στο σπίτι τού αδερφού μου. Έφερε μερικά αναψυκτικά και μπύρες κι έλεγε πως θα τον βοηθήσει στις δουλειές, να μείνει ήσυχος. Μετά του έλεγε τι καλή γυναίκα που έχει και πόσο όμορφη κόρη (για τη Ρενί). Κοιτούσε τριγύρω και δεν έμεινε πολύ. Ούτε τη μπύρα του δεν ήπιε. Είδε ότι η Ρενί έλειπε από το σπίτι και πήγε στην πλατεία. Στην αρχή η Ρενί δεν ήταν εκεί αλλά αυτός έμεινε στο καφενείο κι έπινε…”

Ακούστε τα τρία μέρη της μαρτυρίας της θείας τής Ρενί:

Η άτυχη Ρενί

Read More

And More