Ας κρυφοκοιτάξουμε! Τι ετοιμάζει το Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά με τα Homesies;

Τι συμβαίνει όταν το δημιουργικό ταλέντο συναντά το απόλυτο trend; Το tlife.gr απόκτησε free pass στο backstage της πιο in fashion συνεργασίας και σου επιτρέπει να κρυφοκοιτάξεις τις προετοιμασίες…

Τα Homesies, η νέα μανία των celebs, παραδόθηκαν “άνευ” όρων στα χέρια των σπουδαστών του Fashion Workshop by Vicky Kaya για να τα μεταμορφώσουν και για να δημιουργήσουν μια exclusive σειρά για τη νέα σεζόν με τη δική τους σχεδιαστική προσέγγιση.


Η μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα, το loungewear και streetwear που αποτελεί πλέον τη νέα τάση στο χώρο της ένδυσης προχωρούν σε μια καινοτόμα συνεργασία με το πρωτοποριακό εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με τα νέα ταλέντα της μόδας να διαγωνίζονται για μια θέση στη δημιουργική ομάδα των Homesies επεμβαίνοντας “χωρίς περιορισμούς” στα σχέδια της νέας συλλογής SS14.


Φρέσκα, φωτεινά χρώματα, νέα υφάσματα και υφές… Πρωτοποριακά μήκη και κοψίματα… Τα Homesies της νέας καλοκαιρινής συλλογής γίνονται ένας ολόσωμος καμβάς για τους σπουδαστές Fashion Design του Fashion Workshop by Vicky Kaya στον οποίο καλούνται να αποτυπώσουν την έμπνευσή τους.


THE BIG EVENT
Οι ομάδες σπουδαστών θα παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα μεγάλο Fashion Editors & Bloggers event στις 21 Μαϊου, συμμετέχοντας παράλληλα σε έναν διαγωνισμό για μια 6μηνη συνεργασία/υποτροφία στο δημιουργικό team των Homesies!


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Δεν έχεις παρά να μείνεις συντονισμένη, να δεις τα σχέδια και να αναδείξεις το αγαπημένο σου… Έρχεται ψηφοφορία που σε καθιστά ενεργό μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από την Βίκυ Καγιά, την Creative Manager των Homesies και την Fashion Editor του TLIFE. Στόχος είναι να επιλεχθεί η ομάδα που θα αναδείξει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το νέο πρόσωπο της ελληνικής μόδας!



Εσύ έχεις Homesies?
Βασισμένα στη φιλοσοφία των onesies -το υπέρτατο fashion item διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη- τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και street wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.

Διατηρώντας τη φιλοσοφία των onesies, αλλά με τη χρήση καινοτόμων για το είδος υφασμάτων και σχεδίων, που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, επέβαλλαν τη νέα μόδα και στη χώρα μας. Ανακάλυψε μια πολύ ξεχωριστή γκάμα από onesies, Homesies τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ.

Τα Homesies συνεργάζονται με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, μετατρέποντας τα onesies σε ολόσωμο καμβά! Ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική δυνατότητα προσωποποίησης, με την αποκλειστική παραγωγή κατόπιν παραγγελίας.

Εαν είστε λοιπόν οπαδός του στιλ, της κομψότητας και της άνεσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το e-shop της Homesies www.homesies.gr



Cause Vicky Kaya do it better!
Το Fashion Workshop by Vicky Kaya είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών στην καρδιά της Αθήνας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και τη Mod’ Art Paris International, και το leading fashion school αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους σχετικούς χώρους θα προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές.

Διαθέτει τμήμα Fashion Design, Creation & Styling διάρκειας τριών ετών, καθώς και τμήμα Fashion Management & Journalism, διάρκειας ενός έτους. Διαθέτει επιπλέον ένα καλοκαιρινό εντατικό πρόγραμμα, σεμινάρια και short courses. Όπως προαναφέρθηκε, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας του Fashion Workshop με τον εκπαιδευτικό κολοσσό της Γαλλίας στο χώρο της μόδας, Mod’ Art Paris International, τον Σεπτέμβριο του 2013.

H Mod’ Art International σχεδίασε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών για το Fashion Workshop στην Ελλάδα, σε συνάρτηση με το syllabus που ακολουθούν οι Γάλλοι μαθητές του τμήματος Fashion Creation της γαλλικής σχολής και παρακολουθεί ενδελεχώς την εξέλιξη και απόδοση των φοιτητών του Workshop.

Read More

And More