Πως θα αποκτήσω το στιλ της Angelina Jolie;

Η Angelina Jolie βρέθηκε στη Βουδαπέστη για να δει τους χώρους που θα γυρίσει την νέα της ταινία. Πρόκειται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε μια ταινία που αφορά το βιασμό μιας γυναίκας από τη Βοσνία από ένα Σέρβο στρατιώτη στη Γιουγκοσλαβία στις αρχές του ’90. Η Angelina θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, φυσικά!

Μαζί της είχε και τα δίδυμα Konx και Vivienne ενώ τα υπόλοιπα παιδιά ήταν με τον Brad Pit. Ολόκληρη η οικογένεια θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας για τα γυρίσματα της ταινίας μέρος των οποίων θα γίνουν και στο Βελιγράδι.

Μου αρέσει πολύ το μίνιμαλ στιλ της Angelina αν και διαφωνώ με την εμμονή της στο μαύρο! Το στράπλες φόρεμα της με φάσες είναι τέλειο για το σώμα της! Τα γυαλιά της έχουν vintage αέρα ενώ το τυρκουάζ δαχτυλίδι της δίνει μια μικρή νότα χρώματος στο σύνολο. Θα προτιμούσα αν φορούσε περισσότερα κοσμήματα και αξεσουάρ. Από την φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω τα παπούτσια της αλλά βάζω στοίχημα ότι είναι Salvatore Ferragamo.

Θες να κλέψεις ιδέες από το στιλ των επωνύμων. Η Δέσποινα Βανδή, η Kylie Minoque, η Τάμτα, η Charlize Theron και πολλές άλλες σε περιμένουν στο Tlife για να σου δείξουν τα μυστικά τους. Κάνε κλικ εδώ για να τα μάθεις.

Read More

And More