iPhone 4: Σήμερα πρεμιέρα στην Ελλάδα!

Επιτέλους! Το iPhone 4 το οποίο περίμενες εδώ και καιρό, είναι από σήμερα στη διάθεσή σου. Αν το έχεις παραγγείλει. μπορείς να το παραλάβεις από εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Cosmote και της Vodafone που το διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα.

Όμως η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα τα 2000 τεμάχια (μόνο σε μαύρο χρώμα) που θα είναι αρχικά διαθέσιμα δεν θα την καλύψουν ενώ ακόμα είναι άγνωστο πότε θα έρθει η επόμενη παρτίδα.
Από πλευρά τιμής οι πληροφορίες θέλουν το νέο iPhone4 με χωρητικότητα 16Gb να κοστίζει κοντά στα 660€ χωρίς σύνδεση ενώ το μοντέλο με τα 32 Gb θα είναι κοντά στα 780€.
Οι παραπάνω τιμές βέβαια μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το πακέτο συμβολαίου που θα επιλέξει ο κάθε καταναλωτής με αποτέλεσμα να την μειώσει αρκετά.

Σήμερα λοιπόν στις 20:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του κινητού στο κατάστημα Vodafone της Γλυφάδας στην οδό Μεταξά 14.

Εκεί πέρα εκτός από το iPhone 4 θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αγαπημένους σου star της εγχώριας showbizz όπως την Ελένη Πετρουλάκη, τη Βάνα Μπάρμπα, την Ευαγγελία Αραβανή, τον Χριστόφορο Κοτέντο, τον Γιάννη Σπαλιάρα, το Μέμο Μπεγνή, τον Γιάννη Αϊβάζη και άλλους.

Read More

And More