ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η μεγάλη έκπληξη στην “Πρωινή Μελέτη” !

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά αυτές τις ημέρες η προετοιμασία του νέου κύκλου εκπομπών της “Πρωινής Μελέτης”. Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Star και μαζί με τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, αλλά και με όλη την υπόλοιπη ομάδα της ,ετοιμάζει την …φρέσκια “Πρωινή Μελέτη” που θα μας κάνει να κάτσουμε και πάλι στα θρανία της tv απο την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Λόγω …κρίσης και φοβερών εκπτώσεων που έχουν γίνει φέτος σε όλο το πρόγραμμα του Star, θεαματικές αλλαγές δεν πρόκειται να δούμε στην “Μελέτη” της σεζόν 2010-2011. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα ναι μεν ανανεωμένη, αλλά θα έχει κάνει απλώς ένα μικρό ρετούς !

Στο πλαίσιο αυτού του ρετουσαρίσματος ,λοιπόν, θα αλλάξουν οι τίτλοι και το σήμα της εκπομπής, τα γραφικά, όπως επίσης λιγάκι και το σκηνικό, προκειμένου τους τηλεθεατές να μην τους περιμένει ακριβώς η ίδια εικόνα.

Οσο αφορά δε στο πάνελ της Ελεονώρας , – η οποία να σημειώσουμε πως θα είναι η μοναδική που θα έχει φέτος πάνελ ,αφού και το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη καταργήθηκε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχουν πάνελ λόγω δικής τους …τηλεοπτικής κοσμοθεωρίας – , παραμένει ίδιο με την μοναδική αλλαγή πως φεύγει και πάλι για το δελτίο η Δήμητρα Καλφούτσου και έρχεται απο το δελτίο του καναλιού η Ελισάβετ Κυρίτση .

Για να περάσουμε τώρα και στην θεματολογία της εκπομπής, εκεί ακριβώς ετοιμάζεται η μεγάλη έκπληξη, αφού η Ελεονώρα αποφάσισε να δώσει τον λόγο στους τηλεθεατές ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Media του “T-Life” , οι θεατές θα συμμετέχουν ενεργά στην “Μελέτη” ,αφού συγκεκριμένα κομμάτια της εκπομπής θα στήνονται σύμφωνα με τις δικές τους προτάσεις και με τις δικές τους ιδέες.

Ναι,ναι οι τηλεθεατές της “Πρωινής Μελέτης” αυτό τον χειμώνα δεν θα βλέπουν πια μόνο την αγαπημένη τους εκπομπή, αλλά στο μέτρο του δυνατού θα συμμετέχουν και στον σχεδιασμό της !

Επίσης και σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” , η εκπομπή αποκτά θεματοκεντρικό χαρακτήρα. Τι σημαίνει αυτό; Πως η εκπομπή δεν θα είναι πια προσωποκεντρική να δίνει μεγάλη βαρύτητα σε καλεσμένους και σε συνεντεύξεις ,αλλά θα δίνει περισσότερο προσοχή και έκταση σε θέματα, αποκαλύψεις, ρεορτάζ και παρασκήνιο.

Read More

And More